Soğol aydınlattığın için.Ne biliyim zaten seni sürekli yoruyorum sorularımla bu sefer yormak istemedim:)En sonki paypal maceresı zaten hevesimi kursağımda bıraktı inşallah buda öyle olmaz:D
Printable View
Ben de onu diyecektim. Eğer memur ürünün fiyatını az bulursa eşdeğer bir ürünün fiyatını baz alarak yeni bir değer biçebilir. Mesela siz 150 dolara bir ürün aldınız memur diyor ki bunun 150 dolar olmasına imkan yok bu 1000 dolar olmalıdır artık o zaman her şey senin mücadele gücüne ve memurun insafına kalıyor... Bu da düşük fiyat göstermeler için alınmış bir tedbir kanımca.
Bana gelen paketlerin %80 inde gerçek fiyatı yazmıyo hep düşük.Satıcılarda işi çözmüş
coilover getittiricem ebay den sırf gümrük korkusundan aylardır bekliyorum :(
eklemek isterim ki ;Eğer ürün gümrüğe takılırsa mutlaka fatura bulunmalı ve ürün adınıza olmalıdır.
ben coıl getırdım bı sıkıntı olmadı verdım vergısını aldım
benim merak ettiğim kaç parça ürün getirebilir bir sınırlama varmı bende motorum için ayna granaj vs. parçalar getirmek istiyorum
parça değil fiyat sınırlaması var..
sınırlama felan yok herseyı getırebılırsın usulu bıldıkten sonra
ebayda bakıyorum ama her satıcı sanırım türkiyeye göndermiyo doğrumudur??
Mutlaka fatura koydurun kutunun içine ;)
amerıadakı ozgurluk heykelını bıle getırırım vergı vermden :) ayrıntıya gırmıcem 100 dolar altında vergı vermeden evıne gelır 100 dolar ustunde gıder vergı verır alırsın urunu sıkıntı yok
Aşağıdaki konuyu incelemenizde fayda var;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...runsali-4.html