Gecmis olsun bana da goztepeliler saldirdi tas attilar sag arka cam patladi...
Semti mudafa yapmis ufak beyinliler...
Printable View
Gecmis olsun bana da goztepeliler saldirdi tas attilar sag arka cam patladi...
Semti mudafa yapmis ufak beyinliler...
ne futbolmuş arkadaş bu kadar büyütecek ne var hala anlamış değilim..
Büyük geçmiş olsun. Malesef bende kutlamalara araba çıkarmam hayattaç
Babam kaporta ustasıdır Fatihte. Boyasız düzeltme- yağlı çekiç usulü ile güzelce çıkartabilir tabi göçükleri görmekte gerek. Düşünürseniz yardımcı olurum.
cok gecmis olsun...
boyle gunlerde kesinlikle arabayi cikarmamak lazim...
Şu dünyada her türlü insan var yazıklar olsun.. Bu tür zamanlarda arabayı kesinlikle çıkartmamak gerekiyor.
Vallaha bizde floryada en yoğun yerde nerelere girdik çıktık ne ezik ne çizik 3/5 dengesiz işte
sevınmesını bılemeyen okuzler var malesef..
geçmiş olsun bende beşiktaştan geçerken polis durdu formaları çıkarın aşağıda çarşı saldırıyor boşuna arabanızı taşlatmayın dedi.bizde mecbur çıkardık fakat siz ne işe yarıyorsunuz bizi burada uyaracağınıza olay çıkaranları toplasanıza dedik ama ara sokaklara dağılmışlar.nitekim meydanda geçerken bir kısım bjk li taşlamaya devam ediyordu . Beşiktaşlılara noluyor onlara ne batıyor bu şampiyonluk anlamış değilim.kısacası manyak çok. geçmiş olsun tekrar göçükler çok abartı değilse vakumla hallolur
aynen öyleymiş bide bunu karakartal.com'dan yayınladılar beşiktaşta kutlama yok !! diye bi başlıkla övünüyolar
Çoğu kitleye göre beşiktaş taraftarı 1 numara ama son BJK - GS maçı ve bu olaydan sonra bende en son sırada..
(bilinçli taraftara hiç bi zaman lafımız yok tabi )
Geçmiş olsun . Edep felan yok yanımda 2 fbli arkadaşım var , Dolmuştan giderken El hareketi çekiyolar dayanadım bende sallandırdım kolu , Trabzonsporluyum ama 2 değerli kardeşim fbli . o gün girişmeler olçaktıda iyi hayırlısıyla atlattık.
Geçmiş olsun bu olay artık sadece şampiyonluk değil her önemli derbiden sonra olmaya başladı adet haline geldi araba sallamak geçen fenerbahçenin galatasarayı yendiği maçta caddedeydim aklımda kalanlar kia ve mercedesin kaputlarında atlayanların vücut izleri vardi diğerlerini saymıyorum bile hırsını alamayan tamponlara tekme atıyor sonrada bu işin adi sevinmek oluyor
Cok gecmis olsun..
park halindeyken benim araca da street fighter kafası ile saldırmışlar.Göçük var çizik var ne ile yaptılar çözemedim ama boyanın kalktığı 5 cm çapında küçük bir bölüm var.Toplam 4 adet müdahale gereken bölge söz konusu. Auto Kinge mi gitsem beleş beleş yoksa mt ye mi?Çok kararsız kaldım arabanın evveliyatında nokta boya yok ve boyatmak istemiyorum.Boyasız halledebilirler mi acaba?
içlerindeki agresiflik sevinirken de üzülürken de açığa vuruyor, maçlar bahane.
demin mtc otoya aracın resimlerini gönderdim yapılır gibi gözüküyor dediler fakat fiyatlar çok pahalıymış..
[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/676...0514185953.jpg[/IMG]
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/5...0514190116.jpg[/IMG]
[IMG]http://img109.imageshack.us/img109/7...0514190240.jpg[/IMG]
insanlık mı bu ya.güzelim araba 3-5 şerefsiz yüzünden ne hale gelmiş.çok geçmiş olsun ya
geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu.aşağı yukarı ne gibi fiyat istiyorlar ?