ohaa ne kadar tatlı bu ya,fiyatları nedir bunun ama parmaklarım ince dal gibi tutunabilcekler mi benimkine :hahaha:
Printable View
sigara icen maymun - YouTube
Bunun üstüne yanlayan maymunda görürsek hiç fena olmaz :)
Maymun hmmmmmmmmmm :)
köpek niye beslemiyor?
Hayirli olsun
Haci abi mrkla brkliyorum resim vr video.. :)
Maymun dediğin budur ya.. diğerleri bana çok fazla egzotik geliyor..
Ahanda ev maymunu
http://www.alalimsatalim.com/fotos/U...panzeepic1.jpg
ahauhhua ev maymunu ne:D
Maymunlar tehlikelide Şempanze alın ozi şempanzeler evcil olanları çok fena kanki diye takılırsınız bile ;)
Maymun geldi beyler şerefsiz çok tatlı özellikle çekirdek yiyisi falan en kısa zamanda Oğuzhan koyar fotolarını :d
sameti (livestrong) evlendirin çocuk yapsın babaya benzerse alırsınız çocuğu aynı şey sonuçta :D
Eline bi sigara verin bakın neler yapıyor ((:
bizim evin alındaki petshopta vardı sevimli dursalarda saldırgan bi hayvan hoplayıp zıpladığına kanıp sevimli zannetmeyin saldırdığında ciddi hasarlar verebiliyorlar bende dükkana istiyordum turbodan turboya zıplar diye ama direk satan kişiden duyunca vazgeçtim
Abaza Maymun 31 Çekiyor Azmış Maymun.MP4 - YouTube
aman dikkat böyle durumlarla karşılaşmayın :D
maymun ev hayvanı değildir... yapılan olay sevgi değil tam tersi yuvasından ormanından ailesinden koparılan hayvana işkencedir.. maymunların sosyal yapısı-yaşamı vardır cunku.. Herseyi geçtim buyuk günah..
Valla insan gibi yasiyo trip atıyo küsüyor falan eğlenceli resmen hayvanın gönlünü almak için uğraşıyoruz açıkcası günah olduğunuzda düşünmüyorum yazık deseniz eyvallahta günah saçma geldi