aynen deliki hemde ne deli subi diye düz duvarlara tırmanan cinsten:D:D
Printable View
aynen deliki hemde ne deli subi diye düz duvarlara tırmanan cinsten:D:D
http://img62.imageshack.us/img62/821...8465819521.jpg
hahaahaha
Arama motoruna yazılan; Eşle nasıl başa çıkılır
Alıntdaki; Biz de hala araştırıyoruz.
Gecen gün yine ordan gecmek zorunda kaldım iki günde git gel den 4 kere toplamda :D ,, sade yola odaklandım dümdüz gittim öylece :D
Basmadan hiçbirşeye benzemiyor kesinlikle.ne takılırsa takılsın mutlaka basılacak.iki senedir bende arac.ilk hasat halinde ankarada görmüştü sadece nişanlım.hem o zamanın yıkık hali , hemde bu zamana kadarki dökülen para , emek vss hafiften gicik kapıyordu arabaya ama bu sefer görünce hasta oldu :D , yetişirse dugun arabası olucak , bakalım :D
[QUOTE=Ahmet Saraçoğlu;6059329]Gecen gün yine ordan gecmek zorunda kaldım iki günde git gel den 4 kere toplamda :D ,, sade yola odaklandım dümdüz gittim öylece :D
ilahi filim adamsınız ya:hahaha:
ismailcim turbo station mevzusuna ne diyon? siyah subi hem aile boyu hem deli dolu...
Bende emin degilim yahu, :) hergün gördügümüz araba degil :P
Lord of the baltimore'u bekleyecegiz :)
vallaha borç harç yoksa ev düşüncende yoksa.ki benim elimi ev düşüncesi bağlıyor artık hazır doğuyu bitirmişken memır spec olmuyor tabi keyif ve zevk devreye giriyore alicim:D
aynen öyle, valla bi taraftan BMW ci arkadaşlar, bi taraftan S13-14 güzelliği, bi tarafta da 4 çeker çılgınlığı üstüme üstüme geliyor. hanıma diyorum "la avrat sana bi araba alayım da yakamı bırak" diye "olur, jip alırsan gıkımı bile çıkarmam" diyor. ikinci çocukta yolda. inşallah kasım ayı ortalarında aramıza katılacak. bunlar olmasa TEG'in yanına bir de subi muhteşem olur :)
vallaha kardeşim ben diyarbakırdan avrat köyü aksaraya geldim.ev durumu olmasa bir çılgınlık yapacam ama çoluk çocuk gelecek planları ağır basıyor:(:(
aynen öyle, bu arada seninle de bacanak çıktık desene! benim hanım da Aksaraylı...
yamaha R6 takas teklifi geldi meggy'm ile kabul edem mi :D