:D kışın uğramasın diyoruz,yazın sıcak olduğu zamanda nerde bu balkanlardan gelen soğuklar diyoruz :hahaha:
Printable View
:D kışın uğramasın diyoruz,yazın sıcak olduğu zamanda nerde bu balkanlardan gelen soğuklar diyoruz :hahaha:
geldim 15,00,23,00 spec :D
hello everyone
e 36 mı alsam, s13 veya s14 mü? arabayı da (integra vtec) satılığa çıkardım. aklımdaki arabaların hepsi ayrı bir dünya ama düz gitmek artık kesmiyor sanki!!! var mı önerisi olan? iyi bir sebebi varsa gereğini yapmamıza vesile olabilir diye düşünüyorum...
E36 iyi olurdu ama temizlerine saçma paralar vermek yerine S13 veya S14 bakar daha keyifli çata pata yanlardım :)
ooo hoşgeldin yusuf abi naber :D
honda alma'da ne alıyorsan al cidden bak :D
hahaha vtec cilerin kafasi anlasilacak cinsten degil :D
çok mantıklı (aslında duymak istediğim kelimeler bunlar :) ) ancak çalıştığımız bölge itibariyle imkanların kısıtlı olması beni deli ediyor. burada araçlarımızın çoğu işlerini kendimiz yapıyoruz desem yalan olmaz. insan her aldığı araç ile uğraşmaktan zevk almıyor değil ama "Bal yiyen Baldan usanmış" derler, adam tamirden usanmaz mı?
EDIT: atmosferik de bir yere kadar, ufak çaplı bir üfleme veya soğuk takviye bazen şart oluyor....
bide bunun yanında nissan alıp yolda eşine pek rastlanmayan bi araca sahip olup aa arabaya bak bakışlarına maruz kalmak var :D
ne kadarlık bişey arıyorsun ki ? :D
hondacıların belası olan tsi motor bi araç al :D
hahaha, aynen öyle, geçen gün adamın biri lambalarda integraya bakıp -abi taunus mu diye sordu ben de -yok kardeş Granada dedim. ufo gören masum köylüden beterler yeminle...
Bir sure kirmizi sarap takilacagim. Fenalik geldi vodkadan cinden :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/0468c3ec.jpg
ne çok içiyorsun abi yahu :D
haha ondan saraba geri dondum zaten :)
Senin işin de zormuş :)
abi az pişmiş kırmızı et lazım onun yanına offffff :(
muhabbet yemeğe içmeye kaymasa nasıl olur :D
Shrimp hazirladim sarapla iyi gidiyor :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/ca5a0a30.jpg