allahın bağışladığı nefesimizi boşa harcamayalım:D:d
Printable View
Önceden yapamamış. Ben kızmıyorum ama. Şu bir gerçek ki, bu işlerle uğraşan herkes ilkten bir apachilik dönemi yaşar. Ergenlik gibi birşey. :D
Bende zamanında Toros'a 7 renk, müzik sesine göre ritim veren neon taktırmıştım yalan yok. Sene 2005 galiba. :D Ayaklı pavyon gibiydi, Cengiz Kurtoğlu açıkken çevredeki insanlara yan etki yapıyordu, direk bayılıp, güneşi görüyorlardı. :D :D
3 harfli ne panpo la aklima sadece STI geliyor :p :D
uppppp selamm
bayram seyran 29 ekim durmak yok yardırmaya devamm mesai spec :)
mesai artık yaşam tarzımız olmuş zaten taytay...
zevkler sürekli değişmekte olan olgulardır. özellikle son zamanlarda internet ve televizyon sayesinde, uzak mesefler yakın olmaktadır. 2005'te fast&furious 1 filminde olan değişiklikler "uff be çok janti&faça olmuş" diyen gruplar, bugün o arabaları "TR katliamda bir numara" konusunda eleştiriyorlar. Ha bunların içinde ben de varım. :D Hondam.com zamanlarında angel far 3d stop çok yaygındı, şimdi çöpte bulsalar almazlar :)
Ama ben şükrediyorum, TR modifiye konusunda çok büyük ilerleme gösterdi. Tamam belki imkan konusunda yurtdışı ülkeleri kadar değiliz ama bizdeki ufuk ve kaliteli ustalar da azımsanmayacak kadar çok :)
Valla ciddi olarak söyleyeyim, zamanında en abartı yaptığım şeydi o neon mesela.
Ondan sonra hiç abartıya kaçmadım. En fazla kamyon eksoz çıkış borusunu Eski murat 131'ime kaynattırmıştım.
Daha yaşım 15 falandı. Resimde var. 2. arabamdır kendileri. :)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
muro nerelerde yavv yine tokatlamaya gitti kesin....
Yok olm locada oturuoz arkadas f1 oynuyo kahve sigara net keyfi yapiyorum bende :D
bu yazan arkadasların hepsi çalısıyormu şu an psikolojikman rahatlatmam lazım kendimi :D
çalışıyorum , FB10ur yanımda şuan ahanda :D
Aynen ben dukkandayim musteri var daha :D
ohh içim rahatladı ahauha murat 106 ne alemde hangi levele geldin :)
:D neyse ee siz naptiniz arabalari incik boncuk yapmiyonuz mu hani :D
murat STI al da kurtulalım hadi Murat ...
Ray's 2005 sti ( 2011 Setup ) - YouTube
bak şuna be ... <3
Murat 4'ünde Körfez'e gelsene zonki lan, benzin paranın yarısını ben vericem dicem de, LPG vardır şimdi senin arabanda, kim bilir. :p :D