burdayız bu gece muroyu yiyecem tombul seviyorum ben :D:D
Printable View
beyler jammerlı araç köşe başında bekliyor internetim giderse yarına görüşürüz artık :)
sana gönderdim seni yedimi kimse izleyip dinlemesin diye:D
fb10ur da burdaymış ana herkes burda ya :D
Leningrad Kuşatması diye bir film izliyorum şu an. Ulan ne çile çekmişler be. Ama harbiden bizimkilerde öyle bir film yapsa, bizimkilerde zamanında çok çile çekmişler. Hala o kalitede film yapamadılar 2.Dünya Savaşı tarzında.
yok be kardeşimin adı çıkmış 9 a inmiyor 8 e yapmaz sanmam:D
s.a. gececiler :)
yoklar facede:D
Muhabbet koyu, cevap bile verilmiyor yazdığım şeye. :D
layn dahtanızı zivirtirim ha hipnalık yapmayın arkamdan, fena dalarım hepiniz topunuz birleşsenizde baş edemezsiniz benlen :D 80lik dede bakmış çavuş ölü miktir olup bu moka sarim demiş yol kenarında duran çöp kutusunun yanındaki poşeti bomba diye ihbar etmiş, gecenin bi yarısı dedeyi kevgir edecekler haberi yok pezonun :D
layn gider yapma olm vallaha araya bi alıryar ben bile çıkaramam seni ileri geri çakarlar nötüne:D:D:D
ahahahha :D
neler neler :)
onur'a komboo :D
canım , sahilde pipo tüttürmek istedi 1 an :)
belki alkol de olabilir...
herkes firarda çavuşu fazla tokatlamayın küsmesin sonra size :D
neyse ben kaçar beyler sizlere hoş muhabbetler :)
Falan'a filan'a yapıyorlar ya. Cumhuriyetten öncesine ait bir sürü film var ama mesela Kafkas harekatına ait hiç bir film yok. Gerçekten yapsalar, ciddi tutar ama biz tarihimizi araştıran bir millet değiliz. Benim ana dalım Tarih olduğu için ben biliyorum ama, herkesin bilmesi lazım, insanlara sevdirmek lazım. Ama şaşırmıyorum. Herşey belli iken, daha soy ağacımızın nerelere gittiğini bilmeyen insanlarız, böyle bir ülke de yaşıyoruz. Hiç bir ülke de soyunu bilmeyen yoktur. Ta osmanlı öncelerinden kalan nüfus kayıtları da ellerinde. Bakü'den, Makedonya'ya kadar. Neden açıklamıyorlar? Bir çıkar ilişkisi mevcut durumda.