Printable View
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı nefret ediyorum bu şarkıdan yahu :mad: iğrenç berbat :ofk::D Güzelini sen ekle yahu. :p Gece gece kopalım. :p
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı yapma bunu yapma.... murat vurdu gol oldu çıkarması güç oldu:D:D :hahaha: Alıntı: htsipit Nickli Üyeden Alıntı Güzelini sen ekle yahu. :p Gece gece kopalım. :p yok hacı benim paylaşımlar sakat oluyor genelde :D:D
Alıntı: htsipit Nickli Üyeden Alıntı Güzelini sen ekle yahu. :p Gece gece kopalım. :p bizim'ki eklerse olaylar değişir benden söylemesi;)
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı bizim'ki eklerse olaylar değişir benden söylemesi;) bak adam tanımış beni alksghfa :D
ve süphanallahhhhh !! zındıklar !! :D
vay abi hoşgeldin :D geyik konusu yalan oldu :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı bak adam tanımış beni alksghfa :D seni tanımayan mı var olm aleme nam saldın:D geçenler'de seni sarı tutkunun yanında görmüşler:D:D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı vay abi hoşgeldin :D geyik konusu yalan oldu :D geziyodum laa şu trafik denetlemelerini bi denetlemeye cıktım..da bişey göremedim :D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı seni tanımayan mı var olm aleme nam saldın:D geçenler'de seni sarı tutkunun yanında görmüşler:D:D :D olm o kari fena bisi yahu :( Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı geziyodum laa şu trafik denetlemelerini bi denetlemeye cıktım..da bişey göremedim :D Yok kenarindaki hatunlarimi denetledin abi,istanbulda cok fena var diyolar :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı :D olm o kari fena bisi yahu :( Yok kenarindaki hatunlarimi denetledin abi,istanbulda cok fena var diyolar :D yeşilköy dinden imandan cıkarır adamı kardesım.. ama ben nısanlıyım dosdogru öüme baktım tabiki !! :D
Adın çıkmış 9 a. :p Hiç kurcalamaya gerek yok. :p
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı :D olm o kari fena bisi yahu :( valla bilemiycem artık geçenler'de görmüşler yanında seni:D:D
Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı yeşilköy dinden imandan cıkarır adamı kardesım.. ama ben nısanlıyım dosdogru öüme baktım tabiki !! :D ooooo dugun ne zaman,hayirli olsun abi :D
Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı yeşilköy dinden imandan cıkarır adamı kardesım.. ama ben nısanlıyım dosdogru öüme baktım tabiki !! :D abi o kadar önüne bakmış'ki artık yazarken bile önüne bakmaktan harf atlamışssın abi:):)
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı ooooo dugun ne zaman,hayirli olsun abi :D saol gardasım ekım 10 gıbı gorunuyo suan Allah c.c izin verirse :)
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı abi o kadar önüne bakmış'ki artık yazarken bile önüne bakmaktan harf atlamışssın abi:):) hangi önüme baktığımı söledimmi??? orasıda sır kalsın :D
Alıntı: htsipit Nickli Üyeden Alıntı Adın çıkmış 9 a. :p Hiç kurcalamaya gerek yok. :p hakkaten çıkmış abaza kalcak diye korkuom :D Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı valla bilemiycem artık geçenler'de görmüşler yanında seni:D:D nerdeeeeeeee :( Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı saol gardasım ekım 10 gıbı gorunuyo suan Allah c.c izin verirse :) Allah tek yastıkta kocatsın abi :)
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı hakkaten çıkmış abaza kalcak diye korkuom :D nerdeeeeeeee :( Allah tek yastıkta kocatsın abi :) ALLAHH c.c razı olsun gardasım darısı basınıza inşallah.. tüm bekarların :)
Alıntı: hakotech Nickli Üyeden Alıntı ALLAHH c.c razı olsun gardasım darısı basınıza inşallah.. tüm bekarların :) Amiiiiiiin,en son istediğim şeydir yahu bu karı dırdırı çekmek,parayı kısıtlı harcamak falan filan :mad: oyyyyyyy çok kötü :D