Printable View
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Nicki Minaj yap abi ahuahauau :D Google dan arastir :D la bebe eğlenecek adam bulamadın banamı sarıyon nicki minaj a benzer nerem var ahuhahahaha:D
Alıntı: ErBAY Nickli Üyeden Alıntı Ozaman bu benden tum damara bağlayan arkadaslara gelsın :D:D BORKED ağır oldu yaw :o yanlız konu bu işler değilmiş :D
Alıntı: ErBAY Nickli Üyeden Alıntı bee bee bennn bi çay alayım :D:D seste kalin gibi geldi biraz ben baska bisey sandim bide ondan mavi ekran verdim :D
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı ağır oldu yaw :o yanlız konu bu işler değilmiş :D Nebılıımm damara bağlamak ıstedgım zaman eii gidio :D Hafta sonu akhısar draglra gelen var mı burdan ?
Alıntı: By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Selam Cinimmm sana kötü bi haberim var kardesim :(
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı sana kötü bi haberim var kardesim :( hafta sonu gelmiyon demi
Alıntı: littlevo Nickli Üyeden Alıntı seste kalin gibi geldi biraz ben baska bisey sandim bide ondan mavi ekran verdim :D Pancu Kalın derken:soru::soru:
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı mahmut abi napıor yaa :D çok selam söyle adamın işyerini bastık zorla arabasını alıp gitmiştim ya :) :) vtec almaz o yaw :D napsin yaa ise gidip gelio oda valla kararli vtec istiyo bakalim :D as bu araa solerim selami :) Alıntı: golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı la bebe eğlenecek adam bulamadın banamı sarıyon nicki minaj a benzer nerem var ahuhahahaha:D Yok abim yaa sevdigimden sariyom sana :D birazdan gunaya saricam mesela :D
aman günaya sarma dur la sonra dövüşüyonuz ayırması zor oluyor:D
Alıntı: golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı aman günaya sarma dur la sonra dövüşüyonuz ayırması zor oluyor:D Adam olsun öyle gelsin abi rahat ol sen :cool:
:D bisi olmaz,lan gunay ! Dun neden cevap vermedin face de ! :D
Alıntı: By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Adam olsun öyle gelsin abi rahat ol sen :cool: Sakin ol şampıyonn :D
Alıntı: By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı hafta sonu gelmiyon demi hay amk :( öğlen 12 de işyerinde olmam lazım mesai yapıoruz ben onu tamamen unutmusum
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı :D bisi olmaz,lan gunay ! Dun neden cevap vermedin face de ! :D İplemez tavirlar sergiledim sana ;)
Alıntı: taytay Nickli Üyeden Alıntı hay amk :( öğlen 12 de işyerinde olmam lazım mesai yapıoruz ben onu tamamen unutmusum abi yer değiştir beya drag kaçar mi
Alıntı: By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı İplemez tavirlar sergiledim sana ;) irkem benim duydunmu la muro:D
Alıntı: By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı İplemez tavirlar sergiledim sana ;) O kirptigin gozu var ya...
Alıntı: By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı abi yer değiştir beya drag kaçar mi yaw sorma bu ara işyeri karısık özelden de yazarım zaten moralim bozuldu :(
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı O kirptigin gozu var ya... oooo gideride sağlam bak sen:rolleyes: