Techte takılmada ders çalış :D
Yusuf abi gecelere akmış gelmemiş daha eve herhalde :D
Printable View
Techte takılmada ders çalış :D
Yusuf abi gecelere akmış gelmemiş daha eve herhalde :D
valla hiç içimden gelmiyo ya :( tic huk vermem lazım.hiç bişi bilmiyorum :(
Ben o dersi 80-53 ile geçmişim vize yüksek oradan kurtarmışım biraz :)
Ama genel olarak basit en nihayetinde hukuk kitabı eline al okumaya başla gerisi gelir...
Yerel yönetimler istediğim gibi olmadığı için sarkıttım biraz çalışmayı ama şimdi istediğim kıvama geldi :)
Uluslar arası mali ilişkilere başliycam biraz kafamı toparladıktan sonra en azından yarılamam lazım bu derside :)
off ne güzel yahu,sözde geçen hafta başlıyodum çalışmaya bu 2 günde hiçbişey yapamam artık :(
c shifti çalişanlari...
herkese kocaman selam=)
Valla böyle diyerek daha baştan bitirmişsin sen olayı kafanda :) Cumartesi günü 4 dersten sınavım var 2 sine hiç başladım henüz :)
Birazdan uluslar arasına başliycam yarılamayı düşünüyorum yatmadan yarın kalkınca gece 12 ye kadar bitirip 12 den yarın sabaha kadar türk dilini bitirmem lazım...
Sınavdan önceki gecede hepsine son bir tekrar tamamdır...
Sözeller için söylüyorum sadece kitabı aç oku ama aklını konuya vere vere oku...Okuduktan sonra aklımda birşey kalmadı sanma soruyu görünce hatırlıyorsun herşeyi :)
Teşekkür ettim keşke sen gibi tek dersten sıkıntım olsa 6 ders var başımda birine çalışırken diğerini unutuyorum huaha :D
İşte o durumda olmak ta güzel ben 4 üm hepsini mecbur vermem lazım :D
İnş verirsin,Allah yardımcımız olsun :D
Amin inşallah :D Tv dede birşey yok ben kaçayım şu uluslar arasına bakayım sabah haberleri başlayana kadar :D
Bu arada salimcinisli A.s abi arada kalınca yazdığını yeni gördüm :)
İyi sabahlar hepinize
Eyvallah iyi sabahlar :D
Aleyküm selam iyi sabahlar olsun :)
Selamınaleyküm cemaat.
Geldim gencler :)
Ev arkadasimin arabasini cektiler. Son anda yakaladik ama ibnenin oglu birakmadi polis fln cagrdik ama nafile . Ghetto nun ortasinda biryerdeyiz su an almaya calisiyoruz arabayi . $300 cuk girdi aksam aksam.
http://i1214.photobucket.com/albums/...CA66E53795.jpg
geçmiş olsun abi,makine sağlam :D
Ozurluler icin sticker gibi birsey var arabyi oraya parkettiginde cama koymak zorundasin . Arkadasimda o sticker dan var ve arabasini hep ayni yere parkediyor yani herkes taniyor ceken kisi dahil . O sticker vitesin oldugu yere dusuyor elemanda firsat bilip cekiyor ki komisuonla calisiyor cekiciler . Kavga gurultu birakmadi . Arkadasim arabanin icine atladi icinde olunca cekemiyorlar . Polis cagirdik anlattik vs ama olmadi arabadan in yoksa zorla indirip nezarete atcaz dedi . Sonucta cektiler verd 300 dolar aldik arabayi.