:D Hatun tavrından bıkan erkekler olarak toplansak tek başımıza iktidar oluruz zaten ülkede. :D
Zaten kaldı şurada son 1 ayım, bi Türkiye'ye döneyim. Herşeyi yoluna koyacağğım, çok canımı sıkıyor bu düzensizlik, belirsizlik hali. ;)
Printable View
:D Hatun tavrından bıkan erkekler olarak toplansak tek başımıza iktidar oluruz zaten ülkede. :D
Zaten kaldı şurada son 1 ayım, bi Türkiye'ye döneyim. Herşeyi yoluna koyacağğım, çok canımı sıkıyor bu düzensizlik, belirsizlik hali. ;)
@Mutu , aç bir kemal sunal filmi izle ve uyumaya çalış.İnanki alkolden daha iyi geliyor insana.Alkol moral bozukken dahada dibe götürüyor insanı.
Hatunlardan şikayet ediyorsunuz da onlarsız da yapamıyorsunuz =)
Benim bünyede alkolün pek etkisi yok. Son 8 aydır içtiklerimden ötürü olsa gerek. Aksine içince daha bi neşeleniyorum. :D Komedi dükkanı açtım, en sevdiğim. :icon_tup:
Aynen öyle başkan. Ne onlarla sorunsuz oluyor, ne onlarsız mutlu olunuyo. 2 ucu boklu değnek.
Napıyorsunuz gençler
Boşver olsunda gelsin başında dırdır etsin sürekli
Eyvallah sizi sormalı
Oooovv senin durum farklı :)
Kaporta'da araba daha işi uzun,motor incek sonra boyaya gircek,ıvır zıvır vs. offff çıldırıcam.
Rengi değiştircen mi?
Başta lambo turuncusu düşünüyodum sonra vazgeçirdiler,beyaz olcak yine.
Bu arada İstanbul da bilişim sektöründen iş arıyorum :(
Bir de ruhsatla uğraşma turuncu da neymiş. Beyaz iyidir. ;)
Ben de temmuzdan sonra işsizim. Ramazandan hemen sonra iş arayışlarına başlayacağım. Eğer yaz okulu olayını ayarlayabilirsem, bu sene bitebilir okul. Onu deniyorum bakalım.
selam millet! limak hotel kavacık c vardiyasından selamlar=)
Issizi issazi issaaassiz
Iyi geceler beyler ::)
Eyvallah hoşgeldin :)
gurup erken dağılmış :) yokmu haraket burda...:beuj:
cümleten s.a. ve güle güle :)
bu aralar pek dersten başımı kaldıramıyorum, ***** BÜT BÜT atıyor kalbim..
mk böyle okulun..
İyi akşamlar beyler ne var ne yok? :)
İş yok mu iş Satış temsilciliği, danışmanlığı, Pazarlama uzmanlığı falan? :D