Printable View
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı görkem kimseye bişey ettiğim yok valla :) ***** siteci, ***** bölgelerde pire gezdirmekte galiba :D sen karıncaya bile zarar veremezsin :D Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı hemen sallamışsın abi arkamızdan ayıp valla:D:D kavga etmeyin yakışıklılar uslu durun ozaman belki şirinleri bile görebilirsiniz :D
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı sen karıncaya bile zarar veremezsin :D kavga etmeyin yakışıklılar uslu durun ozaman belki şirinleri bile görebilirsiniz :D kavga tarzımızda yok bizim ya şirinleri görmek için uslu uslu oturuyoruz zaten :D:D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı kavga tarzımızda yok bizim ya şirinleri görmek için uslu uslu oturuyoruz zaten :D:D ozaman önce güneşten başlayalım. Güneşi görmek istermisin :p
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı ozaman önce güneşten başlayalım. Güneşi görmek istermisin :p gerenk görmüyorum:D:D
Selamınaleyküm beyler Alem FM - Canlı Radyo dinleyin.:D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı gerenk görmüyorum:D:D zaten bu saatte anca dolunayı görürsün :D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı hemen sallamışsın abi arkamızdan ayıp valla:D:D malzeme çıkarma bana durduk yerde :D:D Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı ozaman önce güneşten başlayalım. Güneşi görmek istermisin :p ay hoşt ulan ....... :D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı ay hoşt ulan ....... :D :hahaha: noldu irkildin
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı zaten bu saatte anca dolunayı görürsün :D başka birşey görmeye saatler musait değil zaten :D:D Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı malzeme çıkarma bana durduk yerde :D:D ay hoşt ulan ....... :D malzeme derken ayıp ama ya çıkarma falan hiç yakışıyor mu sana:D:D
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı :hahaha: noldu irkildin o repliği sen çok iyi anladın, güneşi gösterenler pronun kankaları :D:D Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı malzeme derken ayıp ama ya çıkarma falan hiç yakışıyor mu sana:D:D müsaitsen araıyorum seni :D
canım sıkılıyor yahu beyaz şovu ızlıom oda bıterse napcaz :D Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı o repliği sen çok iyi anladın, güneşi gösterenler pronun kankaları :D:D ashusahusahua pro nun kankaları
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı canım sıkılıyor yahu beyaz şovu ızlıom oda bıterse napcaz :D ashusahusahua pro nun kankaları bittikten sonrada murat abiyi izlersin sıkıntı yok :D:D ne farkı var beyazdan ...
onunkı sıyah :D:D:D:D
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı onunkı sıyah :D:D:D:D o kadar olsun adam yaz kış adana'da 40 derece sıcakta yaşıyor:D:D farklı durum yok yani sadece sıcaktan dolayı:D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı o kadar olsun adam yaz kış adana'da 40 derece sıcakta yaşıyor:D:D farklı durum yok yani sadece sıcaktan dolayı:D bızde antalyadayız usta bıze nıye olmuyo :(
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı o kadar olsun adam yaz kış adana'da 40 derece sıcakta yaşıyor:D:D farklı durum yok yani sadece sıcaktan dolayı:D valla atalarımızın yüzünden ben aslen kutup ayısıyım, her yaz çöl misali sahillerde bedevi ararsan mecbur kararıyorsun :D
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı bızde antalyadayız usta bıze nıye olmuyo :( sen uslu durup şirinleri görmediğin için:D:D birde kazan olayı var murat abi kazana düşmüş:D:D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı valla atalarımızın yüzünden ben aslen kutup ayısıyım, her yaz çöl misali sahillerde bedevi ararsan mecbur kararıyorsun :D bedeviiyi ne için arıyorusun :D Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı sen uslu durup şirinleri görmediğin için:D:D birde kazan olayı var murat abi kazana düşmüş:D:D nerde o kazan ya bide ben girip çıkayım :o
herkese iyi akşamlar