Burdayız hakan :) Nöbet spec ;)
Printable View
Burdayız hakan :) Nöbet spec ;)
Öyle ya kardeşim ne yapalım aynı şekil. :) Sen neler yapıyorsun?
Bu arada seni bulduğum iyi oldu. 106 Quicksilver'lerin piyasası ne kadar temiz eli yüzü düzgün şöyle fazla km yapmamış? Birde lpg'de ne kadar yakar, benzin de ne kadar ?
selamin aleykum...
geceler bizim biz varık :)
Aleyküm selam. :)
Başkan Sunroof olucak zaten de en temiz falan gerek yok fazla km'li olmasın, idare etsin beni yeter. 130.000 km'ye kadar uyar eğer motor müsaitse. Bu arada Kat. iptali, düz boru+son susturucuyla çatırdatır mı be? :D Angel farlar, Arkalar Füme ledli stop, Gti jantları, bi basıcan sonra ıvır zıvır yaptın mı çok çiçek olur. Kafamda yok değil. Gece gündüz çalışıyorum. :D 11 kağıda orta halli bulunur herhalde?
Cümleten iyi geceler uyku gelinceye kadar buralardayız :D
bi selamda biz verek gece çalışanlar grubuna selam arkadaşlarr
Ben şimdi sunruufsuz bitane buldum 75.00Km'de falan klimalı pazarlığınıda attım değişeni yok bel altı boyalı şuan olduğum yer fena güneşli bi yer nemde çokvar ondan boyanmış bel altı araç, Düz boru ince olarak güzel kalite bi son susturucu tatmin eder seni, angel far pek sevmiyorum iyi durmuyor stoplarda orjin olsa daha iyi gerisi gelir zaten, Fiyat olarakda 11.000'e sunrooflu araç çok zor orjinal ama piyasa o şekilde 12 13 diye gidiyor
allaha sukur burda 2. el araba sudan ucuz :)
Merhabalar!
Anladım. 12 kağıt diyorsun en aşağı. Sağlık olsun oda uyar. Senin bulduğuna kaç çekiyor en dip? Piyasa araştırması yapmak lazım. Birde Gti spoiler falan nerden buluruz orjinal alırsak? Serviste falan var mıdır? Bakımları nasıl birde, ne kadar masraf açar, Kronik sorunu var mıdır? Sana da çok soru sordum kardeşim kusura bakma ama teker teker cevap verdiğin için teşekkür ederim. Yardımcı oluyorsun. Allah razı olsun :)
Benim bulduğum araç biraz uyguna geliyor fabrikanın tam karşısında duruyor yaşlı bi amcada 11.500Lü rakamlar istiyor ama anlaşılır dedi ayın 1.inden sonra kesinleşicek alıp almicağım, Bizim dükkanda olması lazım orjin spoyler hallederiz onları sen bi alda, Sorun olarak genelde direksiyon kutusu ve torsiyon sıkıntılı olur baktırıp almak lazım.