döner bıçaklarıyla dalalım abiğ!!11!!.1
edit: pardon beyler yanlış konu :D
Printable View
döner bıçaklarıyla dalalım abiğ!!11!!.1
edit: pardon beyler yanlış konu :D
kafam öyle 3 milyon beş milyon değil bu konuya salça olayım bari modlar buraya uğramıyordur
Önceden yapamamış. Ben kızmıyorum ama. Şu bir gerçek ki, bu işlerle uğraşan herkes ilkten bir apachilik dönemi yaşar. Ergenlik gibi birşey. :D
Bende zamanında Toros'a 7 renk, müzik sesine göre ritim veren neon taktırmıştım yalan yok. Sene 2005 galiba. :D Ayaklı pavyon gibiydi, Cengiz Kurtoğlu açıkken çevredeki insanlara yan etki yapıyordu, direk bayılıp, güneşi görüyorlardı. :D :D
3 harfli ne panpo la aklima sadece STI geliyor :p :D
uppppp selamm
bayram seyran 29 ekim durmak yok yardırmaya devamm mesai spec :)
mesai artık yaşam tarzımız olmuş zaten taytay...
zevkler sürekli değişmekte olan olgulardır. özellikle son zamanlarda internet ve televizyon sayesinde, uzak mesefler yakın olmaktadır. 2005'te fast&furious 1 filminde olan değişiklikler "uff be çok janti&faça olmuş" diyen gruplar, bugün o arabaları "TR katliamda bir numara" konusunda eleştiriyorlar. Ha bunların içinde ben de varım. :D Hondam.com zamanlarında angel far 3d stop çok yaygındı, şimdi çöpte bulsalar almazlar :)
Ama ben şükrediyorum, TR modifiye konusunda çok büyük ilerleme gösterdi. Tamam belki imkan konusunda yurtdışı ülkeleri kadar değiliz ama bizdeki ufuk ve kaliteli ustalar da azımsanmayacak kadar çok :)
Valla ciddi olarak söyleyeyim, zamanında en abartı yaptığım şeydi o neon mesela.
Ondan sonra hiç abartıya kaçmadım. En fazla kamyon eksoz çıkış borusunu Eski murat 131'ime kaynattırmıştım.
Daha yaşım 15 falandı. Resimde var. 2. arabamdır kendileri. :)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren