bizde öyle bir film daha çekilmez başkan :)
yani o endüstri daha gelişmedi :eek:
Printable View
layn gider yapma olm vallaha araya bi alıryar ben bile çıkaramam seni ileri geri çakarlar nötüne:D:D:D
ahahahha :D
neler neler :)
onur'a komboo :D
canım , sahilde pipo tüttürmek istedi 1 an :)
belki alkol de olabilir...
herkes firarda çavuşu fazla tokatlamayın küsmesin sonra size :D
neyse ben kaçar beyler sizlere hoş muhabbetler :)
Falan'a filan'a yapıyorlar ya. Cumhuriyetten öncesine ait bir sürü film var ama mesela Kafkas harekatına ait hiç bir film yok. Gerçekten yapsalar, ciddi tutar ama biz tarihimizi araştıran bir millet değiliz. Benim ana dalım Tarih olduğu için ben biliyorum ama, herkesin bilmesi lazım, insanlara sevdirmek lazım. Ama şaşırmıyorum. Herşey belli iken, daha soy ağacımızın nerelere gittiğini bilmeyen insanlarız, böyle bir ülke de yaşıyoruz. Hiç bir ülke de soyunu bilmeyen yoktur. Ta osmanlı öncelerinden kalan nüfus kayıtları da ellerinde. Bakü'den, Makedonya'ya kadar. Neden açıklamıyorlar? Bir çıkar ilişkisi mevcut durumda.
Pofff araba erken kesiciyr giriyo,iki sıkıyım dedim,zorla motora gir diyo seytan
çıkar ilişkisi tabiki de mevcut , bence saklanan ve günyüzüne çıkmaması gerekenlerde olabilir.
akademik olarak 100 yıl geçmesi gerekiyormuş.
100 yıl öncekiler günyüzüne çıkartılsa mesela , bilinçlenme adı altında.
gerçektende bazı şeyler belki değişebilir. yada değişmesi için de değil , merak edilenler var.
vay benim gardaşım vay kim gelmiş ya adamın dibi gelmiş buraya bak sen sıka sıka hoşgelmişin çiçem:)