Printable View
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Ve Aleyküm Selam başkan. Nasılsın keyifler yerindedir inşallah? :) iyidir saolasın çalışmaya devam seni sormalı :D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı iyidir saolasın çalışmaya devam seni sormalı :D Ben izindeyim başkan. Gece çalıştığım için alışkanlık oldu artık uyuyamıyorum da geceleri :D
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Ben izindeyim başkan. Gece çalıştığım için alışkanlık oldu artık uyuyamıyorum da geceleri :D o standart zaten geceye alıştın mı sıkıntı oluyor :D kimse yok mu ses seda yok
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı o standart zaten geceye alıştın mı sıkıntı oluyor :D kimse yok mu ses seda yok Yarına yarış var ya, millet erkenden uyudu. Ben uyumasamda olur ama, pist kapımın önünde nasıl olsa :D
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Yarına yarış var ya, millet erkenden uyudu. Ben uyumasamda olur ama, pist kapımın önünde nasıl olsa :D sen kapıyı açsan ordasın senin için sıkıntı olmaz ama bildiğin forum en sessiz saatlerini yaşıyor:D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı sen kapıyı açsan ordasın senin için sıkıntı olmaz ama bildiğin forum en sessiz saatlerini yaşıyor:D Abartısız 10 dakikalık yürüme mesafesinde pist başkan. Alırım poğaçalarımı, yanına da köpük bardakta çay, hem yürürüm, hem yer içerim :D Yarın güzel olacak inşallah. Sende gelecek misin?
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Abartısız 10 dakikalık yürüme mesafesinde pist başkan. Alırım poğaçalarımı, yanına da köpük bardakta çay, hem yürürüm, hem yer içerim :D Yarın güzel olacak inşallah. Sende gelecek misin? yok malesef ben gelemiyeceğim ama fırsatım olsa kaçırmazdım....
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı yok malesef ben gelemiyeceğim ama fırsatım olsa kaçırmazdım.... Hayırlısı olsun :) Kararsızım bende arabayla mı geçsem piste yoksa yürüyerek mi diye :D Arabam da orjinal oğlu orjinal. Kime neyi göstereceğim ki :D
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Hayırlısı olsun :) Kararsızım bende arabayla mı geçsem piste yoksa yürüyerek mi diye :D Arabam da orjinal oğlu orjinal. Kime neyi göstereceğim ki :D kimseye birşey göstermek zorunda değilsin ayrıca zaten burdaki insanlarda öyle insanlar değil;) yürüyerek git o günün keyfini çıkar bence:D:D
Alıntı: FB10ur Nickli Üyeden Alıntı kimseye birşey göstermek zorunda değilsin ayrıca zaten burdaki insanlarda öyle insanlar değil;) yürüyerek git o günün keyfini çıkar bence:D:D Kardeşim şaka yapıyorum zaten. Buradaki insanların öyle olmadığını zaten biliyorum ve benim Albea'nın nesi önemli de göstereyim? ;) :) Ben yatıyorum kardeşim sana kolay gelsin iyi geceler . :D
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim şaka yapıyorum zaten. Buradaki insanların öyle olmadığını zaten biliyorum ve benim Albea'nın nesi önemli de göstereyim? ;) :) Ben yatıyorum kardeşim sana kolay gelsin iyi geceler . :D önemli olan senin olması ;) bu bile yeterli ona değer vermen allah rahatlık versin
varmı kimseler :D
va :D:D:D:D
olmaz mı yaa :) hep sabahlarım..
varmı kimseler :)
var dersem ne olacak ona göre yazacam :D
var var :)
Uyicam ben birazdan.
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı var dersem ne olacak ona göre yazacam :D merhaba murat bey canlansın artık buralar şu videoyuda bi de burdan yollasana izlesin herkez :D dsaddasdsd :hahaha: