Baska yerde olsak guzel cvabim vardida neyse. :D hadi bakalim yataga :D
Printable View
gece gece malzeme çıkarmayın yavvv :D
Yahu ne gerek var, ha bursalı ha urfalı.
Kırmayın birbirinizi.
olcak şimdi bi urfa kebabı offf diyorum ameke..
Bu olay yüzünden doğulu bir hocamla it dalaşı yapmıştık kendisi bursanın erkeklerine havasına suyuna laf atınca cevabını almıştı. :)
edit : biz bursalıyız yoktur inkarımız bastonuyka si..r ihtiyarımız :D :D
beyler işin mokunu çıkarmayın!
neden urfa kebabı?
hadi yav biri bi konu atsın ortayada 2 muhabbet dönsün :D
[QUOTE=driftboy;5961977]teypar da simoto filtre ile kaç hipi alırsın abi ? :D
geçen gün birileri aynen böyle sordu :D
deseydın abı arka stoplara kılotlu corap cekersen +10 hp katar dıe fıltreyle bırlıkte temız +30 alırsın :D
Hala hava fltresi hesabi ypan varmiya
Urfa kebabı yapardım gerçektende şu saatte, yakınlarda olsak , geyik olduguna sevindim :)
Bir urfalı olarak şu fıkrayı anlatayım ozaman :)
Bilirsiniz hep bursalılara oglan vs diye takılırlar, doğuda da urfalılara takılırlar aynı hesap :)
Bir gün bursalı buralarda hiç erkek kalmadı ayol, nereye gitmeli demiş.
Arkadaşı : Ayy, urfadaki çok saglam erkekler var diyorlar, kavruk,döşü kıllı,bıyıklı hmmm demiş :)
Kalkmış urfaya gelmişler, bir kahveye girmişler, kapıyı açmışlar, bir de bakmışlarki, hakikaten denildigi gibi, döşü kıllı,bagrı açık, erkek gibi ,bıyıklı, geniş cüsseli falan filan erkek dolu içerisi.. O sıra dayanamamış ve ağzından şu cümle çıkıvermiş
Bursalı : Aaaa şuraya bak, tam bir erkek :P
Kahvedeki urfalılar hep bir ağızdan dönüp : Hanii nerdeeeee deyip,etraflarına bakmışlar :)
Netten duyguyu veremedim ama, burdan çıkan urfalılar yumuşamış,kendilerini erkekten saymamışlar :))
aynen ole abı ıyı geceler :D
pofff evde bira var diye almadım bomontiydi hemde,peder içmiş :( yedigün bodrum mandalina ve çerezza peynir soğan'a kaldım gece gece ameke :mad :(