Printable View
Alıntı: YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı way arkadaş konuyu dirilttim, zehri verdım sımdı gıder yatmaya ben :D:D:D Geeeel geeeel geeel gel!
Alıntı: c20let Nickli Üyeden Alıntı Yahu sen bilirsin izmirde coil tamiri yapacak bi yer var mı ? Zor :D
Alıntı: driftboy Nickli Üyeden Alıntı Soyadın Kardashian değilse ölüyü diriltemezsin :D al şu minübüsü de kokoreç ısmarlıyım sana :D !
Alıntı: c20let Nickli Üyeden Alıntı Bende netten başvuru yapmadık yer bırakmadım Kuşadası'nda :D çok sıkıntılı yahu iş aramak Mis gibi işim vardı da, sözleşmem bitti kardeşim malesef. Alıcaz kadroya askerlik sorun değil diye ayak yaptılar, sonra kapı önü forever. :mad:
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı al şu minübüsü de kokoreç ısmarlıyım sana :D ! 32+1 amk. kokoreç 7 lira, yapacagım yol 50 km. yakacagım mazot 50 lira. ? :D
Alıntı: driftboy Nickli Üyeden Alıntı 32+1 amk. kokoreç 7 lira, yapacagım yol 50 km. yakacagım mazot 50 lira. ? :D benle vakit geçirmek ??? paha biçilemez.. :cool:
Selam canlarım.
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı benle vakit geçirmek ??? paha biçilemez.. :cool: evladım olsan aksam eve gelince baba deme diye baska eve cıkarım
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Selam canlarım. Hoş geldin :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Selam canlarım. Hoşgeldin ProtraveSTI
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Selam canlarım. Selam Protoro :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Selam canlarım. a.s bülent abi. :D Alıntı: driftboy Nickli Üyeden Alıntı evladım olsan aksam eve gelince baba deme diye baska eve cıkarım akşam da kimse gülmemişti şimdide kimse gülmüyo ozan :heyoo:
Alıntı: DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldin ProtraveSTI ve beklenen yorum :D Hoşgelmişsen
amk ben gidiyom
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı a.s bülent abi. :D akşam da kimse gülmemişti şimdide kimse gülmüyo ozan :heyoo: Reis Bülent benim..
Alıntı: coder Nickli Üyeden Alıntı Reis Bülent benim.. Naber Bülent :D
Ne çok alıntı yaptınız len benden,seviyorum sizi panpalarım benim :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Ne çok alıntı yaptınız len benden,seviyorum sizi panpalarım benim :D Çok seviyorlar seni, sevgi damarları kabarmış sana :D
Alıntı: DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Naber Bülent :D Çok şükür, ama sana hiç yakıştıramadım benden başkasına nasıl Bülent dersin?