Printable View
İyi akşamlar beyler ne var ne yok? :) İş yok mu iş Satış temsilciliği, danışmanlığı, Pazarlama uzmanlığı falan? :D
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı ayıp sana temiz gti vardıda biz mi vermedik sana turşu mu istiyosun illa :D Niyeti bozdum alıcam 320 e30 turbolayıp sıka sıka gezecem lanet olsun araba tanrıları aşkına..
Alıntı: coder Nickli Üyeden Alıntı Niyeti bozdum alıcam 320 e30 turbolayıp sıka sıka gezecem lanet olsun araba tanrıları aşkına.. angara sana yaramamış başgan :D neyse ya ben yatıyorum beyler, az kaldı az bi buçuk haftaya gelecem kastıracam buraları :D
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı gurup erken dağılmış :) yokmu haraket burda...:beuj: gurup degil o grup haraket degil o hareket :D
Alıntı: erdem325 Nickli Üyeden Alıntı angara sana yaramamış başgan :D neyse ya ben yatıyorum beyler, az kaldı az bi buçuk haftaya gelecem kastıracam buraları :D Her gavşakta yanlayan bmwmi olur gardaşım nasıl memleket bu Allah Allah, şerefsizim psikolojim bozuldu
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı İyi akşamlar beyler ne var ne yok? :) İş yok mu iş Satış temsilciliği, danışmanlığı, Pazarlama uzmanlığı falan? :D La hayırdır yazdığımı görmüyorsunuz? Bize de mi falan filan? :p :D
: Alıntı: coder Nickli Üyeden Alıntı Niyeti bozdum alıcam 320 e30 turbolayıp sıka sıka gezecem lanet olsun araba tanrıları aşkına.. bak ne dicem temiz e30 325 var yüklü piston egzantrik headers :D ne dersin :cool: Alıntı: ProdriveSTI ;6874286 Nickli Üyeden Alıntı gurup degil o grup haraket degil o hareket :D murat geldi bana müsade iyi geceler :D
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı : bak ne dicem temiz e30 325 var yüklü piston egzantrik headers :D ne dersin :cool: murat geldi bana müsade iyi geceler :D vay gardasim gelmis yaa nereye gidiyosun gulom :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı vay gardasim gelmis yaa nereye gidiyosun gulom :D kanka babam çağırıyo :p
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı kanka babam çağırıyo :p tamam sutunu ilik ic oyle uyu panposum :D
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı La hayırdır yazdığımı görmüyorsunuz? Bize de mi falan filan? :p :D Dışladık seni :D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı tamam sutunu ilik ic oyle uyu panposum :D araban nezaman çıkıyo nezaman ıslatıyoz :Deli:
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı araban nezaman çıkıyo nezaman ıslatıyoz :Deli: :( coook var daha kaporta uzun surecek
Alıntı: erturul çiçek Nickli Üyeden Alıntı Dışladık seni :D Harbiden dışladınız kardeşim valla. Herkesten beklerdim de, ProTorocuğumdan hiç beklemezdim. Ayıp ettin kardeş. ;););) :D
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Harbiden dışladınız kardeşim valla. Herkesten beklerdim de, Trrrocuğumdan hiç beklemezdim. Ayıp ettin kardeş. ;););) :D ben kimseye dislamam olm konuda tayreep yigiti gozume kestirdim direk ona salca oldum pardon lan :D
Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı : bak ne dicem temiz e30 325 var yüklü piston egzantrik headers :D ne dersin :cool: murat geldi bana müsade iyi geceler :D Yok stok alıp turbolaycam kafayı yedim ya
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı ben kimseye dislamam olm konuda tayreep yigiti gozume kestirdim direk ona salca oldum pardon lan :D Nyse tmm sn msglsn glb. .s :D:D:D Bırak la bu işleri senin derdin başka ondan görmedin. :D İyi ki araban tamirde ha Bende hiç yok. :D Benim ölmem lazım o zaman. Kamyonetle piyasa yapmaktan sıkıldım lan :D
Alıntı: coder Nickli Üyeden Alıntı Yok stok alıp turbolaycam kafayı yedim ya sen beni dinle atmosferik candır :D :D :D Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı ben kimseye dislamam olm konuda tayreep yigiti gozume kestirdim direk ona salca oldum pardon lan :D isim vermeden konuş murat :eek:
Alıntı: Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Nyse tmm sn msglsn glb. .s :D:D:D Bırak la bu işleri senin derdin başka ondan görmedin. :D İyi ki araban tamirde ha Bende hiç yok. :D Benim ölmem lazım o zaman. Kamyonetle piyasa yapmaktan sıkıldım lan :D Ufff nerden cikardin bunu be slq .S .S :D Alıntı: tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı sen beni dinle atmosferik candır :D :D :D isim vermeden konuş murat :eek: ufff snne be slq .S .S