Printable View
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı tabi sen benim her an espri yapma huyum olduğunu bilmediğin için,böyle cevap veriyosun bana :D Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Hİzli yuklenio valla baya :D benimde herşeyi bir tarafa çekme huyumu öğrenirsiniz olur biter :D:D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı tabi sen benim her an espri yapma huyum olduğunu bilmediğin için,böyle cevap veriyosun bana :D Bu cocu yapmslar ama olmamis :D
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Bu cocu yapmslar ama olmamis :D ağzını dağıtırım bak doğru konuş
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Bu cocu yapmslar ama olmamis :D idare et abisi, yüzüne vurma bari:D
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı ağzını dağıtırım bak doğru konuş Bu adam dizi izlemio anlasildi hahahah
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı havuz kenarı fotoların güzel oluyor abi senin,azcık çek içimiz huzurla dolsun :hahaha: Al simdi cektim :) http://i1214.photobucket.com/albums/...2/ee413f35.jpg
bu yaşamıyorki :D
Alıntı: turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Al simdi cektim :) [I]http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/ee413f35.jpg[/IMG] saat farketmeksizin her daim o havuzun içinde olurum yaa offffff :( ortam süper...
Alıntı: turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Al simdi cektim :) http://i1214.photobucket.com/albums/...2/ee413f35.jpg murat için gidip çekip geldim deme sakın, üzülürüm murat için verdiğiniz bu kadar emeğe :D:D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı bu yaşamıyorki :D Selahattin gulistana doyo ya sen bunu dogurmamisin tukurmusun ahhahahaha :D
Alıntı: HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Selahattin gulistana doyo ya sen bunu dogurmamisin tukurmusun ahhahahaha :D valla bu çocuk olmamış :D:D:D:D:D adama orçun dedik ya, şimdi havuzuda gördü öpüşelim mi diye sormaya başlar :D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı murat için gidip çekip geldim deme sakın, üzülürüm murat için verdiğiniz bu kadar emeğe :D:D Hepimiz icn yahu maksat paylasim olsun :) Bu arada benden baska foto ekleyen yok galiba bu konuya .
Alıntı: turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Hepimiz icn yahu maksat paylasim olsun :) Bu arada benden baska foto ekleyen yok galiba bu konuya . serbest olsak çok güzel paylaşımlar olurda ne yazık ki kısıtlı abi :D
ben ekleyeceğim ama beceremiyorum:D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı valla bu çocuk olmamış :D:D:D:D:D adama orçun dedik ya, şimdi havuzuda gördü öpüşelim mi diye sormaya başlar :D Opusurken espiri yapmasa bari :D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı ben ekleyeceğim ama beceremiyorum:D foto yüklemeyi bilmiyo zuhhahaha hatta puhahahah bide üstüne xD
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı foto yüklemeyi bilmiyo zuhhahaha hatta puhahahah bide üstüne xD murat bir öğrenirsem sen o zaman yaprak dolmasını yiyeceksin :D
Alıntı: murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı murat bir öğrenirsem sen o zaman yaprak dolmasını yiyeceksin :D terbiyesiz,atın bunu dışarı :hahaha:
Alıntı: ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı terbiyesiz,atın bunu dışarı :hahaha: kelimeler kifayetsiz kalıyor sana, beden dili kullanacam sana özel olarak :D