iyi geceler herkese arkadaşlar
Printable View
iyi geceler herkese arkadaşlar
cümleten selamın aleyküm, gerekli çoğunluk sağlanmış konuda :D
ismail abey benim size bir sorum olacağdı :)
bırak murat aga ya ne sorcan :D
ismail abi ben bişey dicem bak azcık :P
şimdi reşit bir bayanı aldım yarı ormanlık yol boyuna cektim arabayı catırtıya basladım memur abiler geldiler kimlik kontrolü vs yas tutuyor böyle bir durumda uygulanabilicek bişey varmı ?
alan razı veren razı :D:D
daha neler neler. her cadde basinda isiklarda camera var 2 camera arasinda 80 ni gectin mi ortalamasi aliniyor sen daha eve varmadan ceza posta kutunda :) yedinmi 5.000 ila 9.000 kron arasi :)
yav murat abi bir çirkinleşme ya uhaushd :D
burda herseyden once insan sagli hatta cani olan hersey burda kiymetli yagmur yadiktan sonra cimlerin arasindan cikan salyongozlari ezmemk icin millet yol kenarindan uzkata yavas yavas gider ki zarar gormesin canlilar diye. ama i firsati kulanip aradan siyrilan varsa bil ki o turk tur :)
İspanya da Türkiye'deki gibi eds kameralar olmamasına rağmen insanlar saat 3te bile ışıkta durur. İlk gördüğümde istanbullu olarak çok şaşırmıştım. :D
Şuan üflesem alet beni neden yoruyorsunuz der. Çok ayığım. Sıkıntı olmaz. :D
trafikte sole bi guzeligi var ehliyetin yoksa hic alamisan yaninda 5 yilli askindir ehliyeti olan birisi varsa arkaya "L" harfini yapistirip trafikte dolasabiliyorsun :)
selamin aleykum kardesler kiraathanesi mudavimleri :D
Gurbaaa VAHH dEDİİİ :) koptum yaaaa:D
günkut çok sapıksın la kolega :D
mesela dun bitane crx gordum hata boya cizik hic bisey yok sadece sol arka stop arka tamponun sol ucu kirimis 47 binde araba herseyi orjinal olu orjinal arka koltuklara belki toplasan 10 kere oturulmammis 1.500 tl :) almak ve allamak arasinda gitti. geldim sonra yeni projeye baslayacagim icin vaz gectim :) yanimda bi hondaci yada tech bi konu avmis olsaydim hemen alirdim sinirda duruyordum :)
yau bu konu iyi oluyo ya valla :D
ne zaman uyku tutmasa takiliyorum buraya :D
gerci hep izliyorum nerdeyse ama bugun yazasim tuttu :D
KÜTLETİRİM UAHAHSD :d
hacı muratt fevzii..driftt - YouTube
caglar sana gelsin kanka :D
günkut bakınız #3731 :D:D:D:D
sakıncalı mesaj diye modlara bildirdim sabaha kalmaz banlarlar seni uashduh bir kaç arkadasada mesj atıyorum banlasınlar senı aushd :D