kanka diş olayı sıkıntılı bir olay... başka ne var ne yok anlat bakalım
iyi'ki geldin ya bu angaralıy'la sohbet muhabbet
yemek molasına kadar kendine gelmeye çalış bence yemekten sonra ağırlık çökertecrübeyle sabittir...
eibach 3,5 cm yaylarım takıldı,arkayı azcık yukarı kaldırdım öne göre.
kaputta çökük vardı o düzeldi hazır el değmişken logo iptali yaptırayım dedim ve komple boyandı.
elektrik tesisatı komple elden geçicek ne var ne yok baksınlar sorun varsa düzeltsinler diye.
halen sanayide pug'um bakalım ne zaman çıkacak,ağırdan adama çevircem arabayı![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
logo iptali yapmasaydın iyiydi ya la![]()
sıkıntı yok ağırdan olsun ortaya çıksın önemli olan bu zaten panpa güzel birşeyler çıkartırsın ortaya.. pug nerden esti la aklına rs istiyordun ...
özledim ya la seni.... ama yanlış anlaşılma olmasın sohbet muhabbeti özledim![]()
izmir'de patlak bi rs vardı aslında onu alıp toplucaktım kasası çok diri kaza yoktu 10 numara makineydi,nasip değilmiş.
corsa 1.7 dti vardı bide onunla takasa girdik 106'yı bir anda oldu herşey
meggy coupe'yi sattık bide clio 1 sport aldık içi full rs,koltuklar kapı içleri direksiyon falan filan![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
meggy'den haberim var sattığını biliyorum, clio'dan haberim yoktu hayırlısı olsun panpa pug çıksın bakalım o zaman yürüt'te sesi gelsin yahubizim o.güngör'e bulamadık kafayı yiyeceğim arkadaş.... sigara içip gelicem panpa
sanmıştım derkenbaşgan muro burda sonra yanlış anlamaya yol açmasın dünden zaten intikamı var benden
![]()
İyi geceler herkese. Araba almak için makine gibi çalışmaya devam!
Şimdiki hedef: Beton tesisleri
Konum belirleniyor..![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)