gonzy'm o benim,bebeğim
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
Agah Nickli Üyeden Alıntı o 106 buraya gelicek ! rakı sonrası hali var sanki sen bu gece uzak durdun gel aramıza gir sende
M3yener Nickli Üyeden Alıntı indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don
abi sen o nu kaça almıştın ayptır sorması ?
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı rakı sonrası hali var sanki sen bu gece uzak durdun gel aramıza gir sende açç geliyorum : D:
Agah Nickli Üyeden Alıntı abi sen o nu kaça almıştın ayptır sorması ? Corsa 1.7 dti ile takasladık.
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Corsa 1.7 dti ile takasladık. cok iyi takas benimde hedefimde var bi fare, ya beyazz ya da indigo blue
Agah Nickli Üyeden Alıntı açç geliyorum : D: beyler pıtırcık düştü araya gidiversinde aklı başına gelsin ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Corsa 1.7 dti ile takasladık. bir cenaze gitti bir cenaze geldi
Agah Nickli Üyeden Alıntı cok iyi takas benimde hedefimde var bi fare, ya beyazz ya da indigo blue beyaz değil de cem yılmaz al
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı beyaz değil de cem yılmaz al saat 12 yi geçti, açık konus benle
Agah Nickli Üyeden Alıntı saat 12 yi geçti, açık konus benle kötü espriydi,anlamadın mı
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı kötü espriydi,anlamadın mı dedim ya, 12 yi geçti saat
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı kötü espriydi,anlamadın mı arkadaş bir mola yaptık iğrenç espriler havada uçuşmuş ya
hmm neyse salla arabamı özledim FB10ur Nickli Üyeden Alıntı arkadaş bir mola yaptık iğrenç espriler havada uçuşmuş ya
jeton yeni düştü akü beyazıt öztürk
onur pıtırcık düştü panpa, gel beraber heder edelim şunu
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı onur pıtırcık düştü panpa, gel beraber heder edelim şunu abi o zaten heder olmuş birde biz hor kullanmayalım muro senin araba nerde ya
murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı onur pıtırcık düştü panpa, gel beraber heder edelim şunu bi bitmediniz yüksek voltajlı akü ya
FB10ur Nickli Üyeden Alıntı abi o zaten heder olmuş birde biz hor kullanmayalım muro senin araba nerde ya sanayide daha ya bide benzin'de zamlandı iyice nasıl bineceksek.
Agah Nickli Üyeden Alıntı bi bitmediniz yüksek voltajlı akü ya lem pıtırcık sana magirus arka 4lü fantazisi yaparım heee
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları