sen yap tokatı at tokadı sonra böyle olcaktı
ya kanka biraz acı olucak ama bulgar bize cok yakın 30 40 leva bunlar
melih abiye sorabilirsin yada forumdaki göçmen arkadaslara bulgara cebınde 500 tl ile git kendin bile inanamazsın neler yaptgınıa![]()
sen yap tokatı at tokadı sonra böyle olcaktı
ya kanka biraz acı olucak ama bulgar bize cok yakın 30 40 leva bunlar
melih abiye sorabilirsin yada forumdaki göçmen arkadaslara bulgara cebınde 500 tl ile git kendin bile inanamazsın neler yaptgınıa![]()
sagolasın abim bakalım rodaj bir bitsin artık 1 2 ay bişey yapamam maddi olarak tükendim 2. ay gibi beyin vs yaparım daha sonrada egzntriklerimi sipariş ederim zaten dahada koycak igne yok arabaya yanlız melih abi bana fiberden pod yapılması lazım yukarda yer kalmıcak böyle giderse .
wideband,egt,oil temp ,oil pres,water temp,vakum bunları takıcaz arabaya pavyon gibi amk üst taraf![]()
laaaynnnn noluyo
elpadre abi şunlara bişey de yahu,ismimi abaza koydular bildiğin![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
abi bilmiyorumda ramazanla konussak kaca yapar acaba bize 6lı pot 52mm lik güzelce ben onu boyarımda plasti diple bide cila caktımmı mis
uhasduhuahsd lan murat al pasaport beraber gidelim bak yılbasıda geliyo harbi diyorum doyarsın yılbasında sabaha kadar catırtı bide cakıcan hapı off diyorum jhahaha
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
adam gızlı gay olabılır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ya ediyorumda oraya kesmem abi kesemem yani onu burda yapıcak ne usta var nede benım zamanım araba zaten 1 aydır yatıo mınubusculerle akraba oldum burda en güzeli 6lı pod yaptırmak suanda benım ıcın abi üst kısma sol taraf tam gelicek diye tahmin ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)