Konu cuk oturmuş resmen. Tek resim bile paylaşan oldu
Printable View
Konu cuk oturmuş resmen. Tek resim bile paylaşan oldu
bu düzen böyle...
http://d1205.hizliresim.com/x/x/723z7.jpg
bencede burası sohbet bölümü adam makale bölümüne açmıyor ki birşey diyebilin. tamam belki kocam beni hortumla dövdü biraz abartı ama adam kız arkadaşından ayrılmışsa bunun için yardım isteyebilir. başlığın adı sohbet girerken yazıyor zaten off-topic diye.
arkdsım sacma gelıyorsa gırıp cvp yazmazsın zormu.................
bi ara tc kimlik istensin diyenler vardı :D abartmayın beyler ya. şimdi bi tünay makaraları olmayan bi techturkey düşünsenize :D sıkıcı olmazmı?
................................
eyvallah patron...nadasa bıraktım bu ara kendimi yakında geri dönüş yaparım :)
birde yeri gelmişken yazayım...ben bu tarz şikayetleri üstüme hiç almıyorum çünkü biraz olsun ciddiyeti olan konularda makara yapmıyorum, ama saolsun üyelerimiz beni hiç malzemesiz bırakmıyor...tükürüksüz sorulara kılıfsız cevaplar oluyor mecburen.:)
Bende bunu anlamıyorum illa açılan konuay muhalifler olucak :) burası sohbet bölümü buraya hertürlü konu açılabilir öyle mi? :D Yahu bu forum araba forumu video bölümünde araba videosu olur resim bölümünde araba resmi proje bölümünde araba projesi bilin bakalım sohbet bölümünde ne sohbeti olur? :D adam zeytinyağının faydalarını sayıyor bilader biz motor yağının faydalarını öğrenmek için giriyoruz yemek forumu mu burası?
zeytin yağı satmaya çalışmak saçmalık burda tabiki ama ara sıra makarada şart. burası askeriye değilki. biri geliyor tc kimlik uygulansın önüne gelen girmesin. biri gelir şu durumdan şikayetçiyim.
şikayetçi olanların çoğuda şikayetçi oldukları konulardan hiç çıkmazlar altta sürekli nicki görünür. modlar zaten yetişebildiğince gereksiz konuları siliyor.
şimdi cem arada sırada makara konular açıyor, stresimizi atıyoruz makara gırgır yapıyor. admin adamlar bile farkında makaranında şart olduğunun ki makara konuları onlar bile açıyor ara sıra. yani diyeceğim o ki tamam gereksiz konular silinirki zaten siliniyor ama abartmamak lazım. askeriye gibi davransalar bu seferde ne kadar sıkıcı forum diye konu açanlar çıkacak.
Hep demişimdir msj sınırlaması getirilsin, belirli bi msj'a kadar konu açamasın kimse diye.. koycan 1000 msj sınırını sohbete 1000 msj'a ulaşmayan konu acamıcak. Bunların hiçbiride olmaz ozaman..
Tabii ki askeriye gibi olsun bende istemem videolar arası resimler arası ufak tefekmakaralar yapılıyor zevki kaçsın kim ister ki ama geriye dönsem sana silinmemiş birsürü saçma sapan konu linki yazabilirim 1-2-3 tamam da yeter artık girmezsin konuya yazmazsın demiş bu nasıl zihniyet ben yıllardır bu forumdayım benden yıllarca eski olan birsürü insan var biz saçma sapan konuyla dolu techturkey istemiyoruz daha doğrusu techturkey mi? ipini koparan orda açılmayan saçma salak konu yok densin istemiyoruz ben yeni mesajlar butonuna bastığımda zeytinyağının faydaları diye bir konu ve altında ti ye alınmış bir sürü mesaj görmek istemiyorum yakında balın faydaları die bir konu açılıp iki kavanoz bal 70tl yazıldığında bugun bana mualif olanlar yeter artık cılkını çıkardınız yazarsa buraya copy paste yapmak isterim..
AsLında arz talep iliskisi gercekten bı cok kisi memnun şimdi kime "oğlum bak git" desem güler ve bunu sohbet bölümünde paylaşmak güzel birsey cok gereksiz konuda var ama genel anlamda forum o kadar kirli değil Tabi bu benim düşüncem
herkes forum kuralları dahilinde günlük hayatlarında oldukları gibi davransın işte sıkıntı çıkmaz. gerek varmı toplumsal mesajlara,kalıplara girmeye,çift kişilikli olmaya,kendini olduğundan farklı göstermeye :confused:
2007 yılında buralar hep bostanlıktı :D
site mübarek google gibi olduğu için her aranana cevap var o yüzden olsa gerek konu açılıyor. Hakketen her konudada elbet sonuca ulaşılıyor ne mübarek site :D
site ismi söylemeden bir örnek vereyim geçen gün başka bir forumun off topic bölümünde ağda yaptım nasıl olmuş diye biri konu açmış bol resimli diye not düşmüş bide.ben bunu görünce burdaki off topiclere bir şey demiyorum :D
ağda yapan bayanmıydı ??
Belki çok alaksız olacak ama birşey sormak istiyorum bu siteye açılan bir konuyu modlar sildiğinde silinen konuyu sadece üyeler göremiyor fakat konu modların yetkisi oldugu için örneğin mailbox taki gibi deleted bölümü var orada duruyor değilmi?
konular durur zaten tamamen silinmez farklı bir bölüme, üyelerin göremediği bir bölüme taşınır
Sohbet (138 Kişi Görüntülüyor)
Sohbet Had Safhada, Off Topic adı üstünde sohbet yani arabayla ilgili olacak diye bişey yok
Mustafa ne zaman evlendin olm :D Dugunune neden cagirmadin :D
Bu da icerigi okumadan basliga atlayan tiplere bir örnek olsun :)
valla ben de memnunum sanırsam sitedeki muhabbet ortamından.. araba araba nereye kadar piston kafa mı olalım.. hayatta başka şeyler de var.. hepimizin zevki belli ki araba ortak nokta bu ama fazlası da var.. insanlar da kaynaştıkça paylaşıyolar tabi ki bunları..
30 ayrı 'oğlum bak git' versiyonu üreten nesile oranla iyi sayılır TT offtopic ortamı..
Benim takip ettigim seneler icindeki degisimi dikkate alirsam (ki uyelik tarihimden once de takip ediyordum) soyle bir degisim goruyorum: sohbet bolumundeki geyik muhabbeti arttikca teknik bolumlerde canlanma oldu. Yani eskiden insanlar herseyi sohbet bolumunde sorardi, misal sahine turbo kac paraya olur gibi, artik bu soruyu asiri besleme bolumune yaziyorlar (her sene ior kac kez acildigi icin ornek verdim, kontrollu deney :D ) Yabanci bir forumda gordugum uygulama geyik-alakasiz seyler icin ayri bir off-topic (hatta bir tanesinde trash dump diye geciyor :D ) ve konuyla alakali sohbetler ise genelde "general discussion" adi altinda oluyor. Belki burda da tech sohbet ve tamamen off-ropic ayrilabilir. Sonucta sorgulamalar, teknik konular disinda fikir almalar vs icin sohbet en iyi cozum.