hatası olan yesin ban ı sıkıntı yok o konuda , ban açıldıgında neden banlandım bıle demem ziira bunun için bile konu açanlar oluyorken
Printable View
konunun 2 satır altında zeytinyağı sevenler diye bi başlığa rastlamak... yorumsuzz.. :)
saçma sapan şeylere haliyle göz yummamak gerekir ama sonuçta adı üstünde 'SOHBET' bölümü olarak ayrılmışsa bu kadarda ince eleyip sık dokumamak gerek. no stress :)
zeytinyağını severim beleş olursa daha çok severim.
bu arada hortum olayı çok yaratıcı :D ölçüsünüde vereydin iyidi.
hiç unutmam fare bira kutusunu delebilir mi ? vardı. Aferdenisiz de *ıçtım rengi farklı sizce nedendir? coming soon...
abartma bilal. enesin bira delebilirmi konusu gayet makara ve zevkliydi. arada gerekiyor böyle konular. ama bazı şeylerin suyu çıkıyor. 50 kişinin olum bak git diye konu açması gibi.
bu işi dengede tutmak zor
çok sıkarsan millet ooo burası askeriye gibi olmuş der
hiç bir şeye karışmazsan forum singapur ker....nesi gibi olur 2 dakikada.
hatta böyle geyik geyik diye beklemede olanlar vardır hep, her forumda var.
o yüzden zordur.
her şey içinde kural konmaz, 100 satırlık ilan kuralları gibi bir şeyi okurmusunuz siz mesela?
belki,
böyle ıvır zıvır şeyler için off topic gibi bir bölüm daha açılabilirmi ??? bilemiyorum.
aslında sohbet altında gene otomobil ile ilgili muhabbet dönmesi lazım
neden ayakkabı numaram 47? diye bir başlık oraya uymaz
yada ben bugün açtım, çamaşır makinası için yedek parça o da olmaz aslında
kocam bana uçan tekme attı... zaten hiç olmaz
bakalım görelim :)
abı buna yöneticilerde bişey yapamaz bana kalırsa, önemli olan üyelerin bu forumda neden bulunduğu yaanı üyelerin OTOKONTROL ü şart bence
kendimden baz alıyorum baazen kantarın topuzunu kaçırdığımı farkedıyorum ban yıyıncede hiiç sesimi çıkarmıyorum çünkü hatalıyım
bu iş bana kalısa senınde yazdıgın gibi bir insanın elinde serçe tutması gibi çok sıkarsan serçe ölür , avucunu açarsan kaçar ama bunu sağlama k zor gerçekten :icon_tup:
140 mesajda 14 konu acan adam var :D
Adı üstünde sohbet-off topic, ama suyu kaçırmamak lazım tabi :D
http://img528.imageshack.us/img528/1134/adszfzh.png
Forum un kodlama sistemini bilmediğimden bir soru sormak istiyorum Özgün ya da Buğra rahatlıkla cevaplayabilir sanırım..
Okunmamış mesajlar bölümüne tıkladığımızda son girişten itibaren unread mesajlar geliyor şu anda.. Sohbet bölümüne açılan konular üst barda bulunan Yeni Mesajlar linkinden disable edilebilir durumda mı?
Böylelikle "Yeni Mesajlar" kısmına tıklayan üye sadece forum konseptine uygun konuları görmüş olacak, biraz nefes almak isteyen kişi de manuel olarak sohbet bölümüne girecek.
Evet sohbet konuları yeni mesajların çok büyük bir çogunlugunu kapsıyor, Böyle bir şey mümkünse hoş ve faydalı olabilir, Forumda sorunların problemlerin paylaşılmasında problem yok, otomobil odaklıda olsa burası bir aile bütünlügünde, herkes birbirinin türlü türlü derdi için yardımda bulunabiliyor, sadece nette rastgelinen ıvır zıvır komik bulunan videolar vs engellenebilse bile ciddi düzelme olur. 3-4 saat aralıksız takılınca 3-4 tane saçma sapan video'ya denk geliyorum.. Yönetimin işini kolaylaştırmak lazım, toplu bir bilinç oluşturmak lazım ,gerektiginde üyeler olarak da birbirimizi uyarmamız lazım. Kendi otokontrolümüzü kendimiz oluşturmamız lazım, toplu bilinç şart
bence çok sıkı olsun askeriye gibi olsun öyle her önüne gelen girmesin :)
Bence bu tip özellikle yardım temelli konuların sebebi forumda ciddi bir sosyal farklılıkların olması bunun sonucu fikir çeşitliliği. Ben araba alacakken konu açıyorum çünkü her yönden bakan çok farklı insanlar var ve benim bakmadığım benim görmediğim açılardan da bakılıyor. Geyiğe vuran ciddiye alan geyik konuda ciddi takılan ciddi konuda geyik takılan kendi aralarında şakalaşan. Tam bir küçük türkiye. Her ilden her ilçeden her yöreden insanın farklı yaşam tarzları ve bakış açılarının sonucu oluşan bir forum, sonuçta bununda forum büyüdükce böyle olması çok normal. İlk açıldığında arabalar ve mekanik konusunda ciddi bilgili insanların çoğunluğu oluşturması sonucu makale tarzı yazılar ve ciddi bilgi dolu site olmasının nedeni forumdaki insan çeşidinin azlığıydı. Şimdi ise herkes üye bu kötü demiyorum büyümenin doğal bir sonucu sadece. Adminler bence gayet insiyatiflililer ve ellerinden geldiğince sıkmadan baymadan götürüyorlar. Hiç hatasız admin, adminlik yapmıyordur benim gözümde. Hiç ban yememiş yada cezası bulunmayanda kurallara uyduğundan değil biraz şans birazda sessiz oluşundandır. Her sitenin kuruluş yükseliş ve çöküşü vardır koskaca icq devri bitti msn başladı o da biter başka birşey başlar bu da böyle
kesinlikle katılıyorum :icon_tup:
Tamam burası otomobil forumu ama sohbet bölümümüzde var.. bu bölümde sıkıntısı olan arkadaşların sorunlarının çözülmesinde herkesin elinden geldiğince gayreti olmalı diye düşünüyorum sonuçta biz birbirimizi bi aile olarak görüyoruz ve ailede konuşulan konu sadece arabalar olmamalı bence. yaşıtça büyüklerimizde var küçüklerimizde ve bi sıkıntı olduğunda insanların içine atması yerine konu olarak açıp yardım tavsiye vs istemesi alması gayet güzel ama haklı olunan konuda dozunu kaçırmamak tabiki.