aynen...:D
Printable View
hazır şinitzel de yemeyin tamamen bakteri kaynıo.normal göğüs etini alın kendiniz bulayın galeta ununa
walla bende cola bağımlısıyım bırakmak istiorum yoksa delik açacaz mideye
ice tea iyidir şeftali :)
kolayı azalttım hiç içmesem aramam ayran ice tea poweR :D ahah
gazlı ıcıceklerın zararı oldugundan emınım ancak cocacola co. gibi bir firmanın satışa sundugu bır urunde bole buyuk bir riski goz onune alabilicegine inanmıyorum ... Ayrıca kola sevmem bende ama arasıra ıcerım yemekle falan . ayran-şalgam forever :D heuehue
hazır pişmiş olanlardan bahsediyo heralde anladığım kadarı ile sadece ısıtılan tür :S
artık kola gördümmü miğdem bulanıyor..ayran rulezzz
yuklemedim yorumları gorunce walla:D
bira gobek yapar tekila forever:)
1 bardak kolada 10-15 tane küp şeker tutarında şeker var. Şeker vücuda zararlıdır, en iyisi kolayı hiç içmemek... Ayran için kola yerine...
Cola mola anlamam aslında en iyisi Ritmix'ti ama pndan hiçbiyerde görmüyorum artık =(
Marka karalama şeyleri bunlar arkadaşlar kentky ye de yapmışlardı burger king e de yapmışlardı. Gerçek olsada zaten dünyada olan herşey bizim için değil mi :D acımam içerim valla :D
gazlı içeceği bıraktım midemle ilgili sorunların %90 ı sona erdi.
ritmix lezzetli fakat buz gibi soguk olmasi lazim ;)
bnde şait oldum bnm amcamın arkadaşı kola almış fare kanı çıkmış araştırmışlar fareler şeker pancarını severler kolada şeker pancarıdan yapıldıı içn şeker pancarları toplanıken arada farelerde karışabiliomuş:( ama dünya içio bun yaa böle bşi olmayabilir