Olur sıkıntı değil istersen gelmişken benim arabayada bakarsın bütçene hangisi uyarsa kafana hangisi yatarsa karar verirsin :)
Printable View
cb7 accord al 92-93 keyfin tadına var ...
Artık aranmıyor tüm tavsiye ve yorumda bulunan arkadaslara teşekkür ederim
Mazda 1.5i practica aldım
sag gosterıp sol vurdun yanı,hayırlı olsun
sanrufa falan bakma abı bızım araçta komple sanruf yoktu saç kapatılmıştı tek dez avantajı tavanı açıp serinleyemıyoduk. Zaten başkada avantajı yok crx dekı sanrufun 170 den sonra patlıyo uçuyo gıdıyo boşver :D araç genel olarak çok şık jantlar garıp ama yakışmış bende denk geldıkçe bakıorum para olsa alırım ;)
edit: usta naaaptınya crx almak varken 1.5 mazda :( :D
Bende de sunroof iptal crx de sunroof olmayınca söyle bir sorun oluyor arabanın aerodinamiginden mi yoksa sunroof a goremi yapılmış pencereler bilemiyorum yazın giderken 2 camıda açsanız bile yüzünüze hatta kolunuza bile gelmiyor esen hava.. direk jilet gibi yanlardan arkaya gidiyor o sebebten yolda giderken kolunu cıkarıp engel yapıp havayı yuzune yansıtmak zorunda kalıyorsun... sunroof olunca buna gerek kalmıyor işte direk hava deli gibi geziniyor içerde..
abim satalıda çok oldu gerçi ama ben antalyanın cehennem gıbı sıcak havasının suratıma vurdugu için gözümü açamadığımı hatırlıyorum ya :D bizim arabada da terslık olabılır çok istisnai bi crx di bizdeki vtec açınca silecekler falan çalısıodu bi ara o derece :hahaha::hahaha:
Connecting site...
arac hakkinda bilgisi olan var midir acil dusunuyoruz?
bence adam herşeyı açıklamış guzel duruyo
eski rtt crx
yess eski rtt :D
Connecting site...
Bunun hakkinda bilgisi olan var mi?
Yani durumu nedir kankalar?
durumu şudur ki yaşın kadar motor yapıldı, yaşın kadar kazası var :D :D :D