User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: böle bişeye ilk defa tanıklık ettim

zirvecol
    Misafir

böle bişeye ilk defa tanıklık ettim

arkadaşlar internetten bulduğum bi araç varıdı fiesta araba 2 senelik bile değil aracı sorgulattırdım forumdan bi arkadasım saolsun tamponda sıkıntı vardı okey dedim anlarım sürter bi yere felan

otkoç istinyede bi arkadaş bulduk götürdk dün arabanın 3 kere plaka değişimi olmuş ve ben aracın 5 sahibi olucam,ayriyetten otokoçtadaki çok samimi bi tanıdık diyo abi bu arabda bişeyler var ama ne daha 2010 model bir arac bu kadar ince boyası olamaz belden aşşağayı aşırı derecede boya ince ustalar şüpheleniyor mikronla ölçüyoruz aşırı derecede ince bir boya buna her gun pasta cilamı atmıslar anlamadım diyor.O yuzden hani arac alırken servise sokun aracın plaak geçmişini şase den felan sorgulatın.sanayide ustalarda anliyor kazasını belasını zaten ben sanayiyede sokucaktm servisten onay verirlerse ama kısmet olmadı sanayidekiler geçmişe bakamıyo.hiç değilse servise gitmesenız bile bi aracı ile felan servisten sorgulatın şaseden geçmişe.herkese kolay gele

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pasta cila boyayı inceltiyor mu yeni öğrendim bunu.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el araba dul karıya benzer gecmişi mazisi önemli

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bir keresinde yolda bir kuş görmüştüm kanatları yaralıydı
    Livestrong

zirvecol
    Misafir
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pasta cila boyayı inceltiyor mu yeni öğrendim bunu.
    aynen kardeşim adam diyo her gun pasta cila mı atmıslar yada orjınal parça takmıslar çıkma ama arabda bişeyler var kesin

zirvecol
    Misafir
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bir keresinde yolda bir kuş görmüştüm kanatları yaralıydı
    ben o kuşu veterinere götürdüm

zirvecol
    Misafir
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.el araba dul karıya benzer gecmişi mazisi önemli
    aynen o yuzden bi servise sokalım o kadar para veriyosak yaşadıklarımız ders oluyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tam anlayamadım konuyu ama, bazı araçların gerçekten boyası çok ince olabiliyor...Ne oldugu belli olmaz gerçi araştırmak lazım, pasta ile inceldiğini zannetmiyorum çok uğraşması lazım ve düzensiz incelme olur pasta ile...

zirvecol
    Misafir
    Alıntı Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tam anlayamadım konuyu ama, bazı araçların gerçekten boyası çok ince olabiliyor...Ne oldugu belli olmaz gerçi araştırmak lazım, pasta ile inceldiğini zannetmiyorum çok uğraşması lazım ve düzensiz incelme olur pasta ile...
    2 yasındaki bi araç 3 kere plaka değiştirip 4 kere ruhsat değiştirmiş.boyası normalden çok ince götürdüğüm yer istinye otokoç bundan ilerisi fabrikadir yane adamlar fordçu biliyodur herhalde boya kalınlığını bide çok samimi bi tanııdktı ordaki müdür bizzat o söledi ustalara felan pasta cila işinide ordaki sorumlu arkadaş söyledi iinceliyomuş aşırı yaptığın zaman ama zaten cila ile alaksı yok adam mesela dedi ne yapmıs her dakika cila mi yapmıslar felan ayağına dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özet : Türkçe öğretmenim haklıymış, dersleri dinlemeliymişim.

zirvecol
    Misafir
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özet : Türkçe öğretmenim haklıymış, dersleri dinlemeliymişim.
    dinleseydın o zaman?

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zirvecol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yasındaki bi araç 3 kere plaka değiştirip 4 kere ruhsat değiştirmiş.boyası normalden çok ince götürdüğüm yer istinye otokoç bundan ilerisi fabrikadir yane adamlar fordçu biliyodur herhalde boya kalınlığını bide çok samimi bi tanııdktı ordaki müdür bizzat o söledi ustalara felan pasta cila işinide ordaki sorumlu arkadaş söyledi iinceliyomuş aşırı yaptığın zaman ama zaten cila ile alaksı yok adam mesela dedi ne yapmıs her dakika cila mi yapmıslar felan ayağına dedi
    ben şahsa güvenmem makinaya güvenirim,boya takıntısı yüzünden araba sattırdı bana tanıdıklarım sağolsun...
    plaka değiştirip ruhsat değiştirmesi çokda önemli değil bence,perti sağlam hasar kaydı olmadıktan sonra..
    araç sonradan boyanmışsa makinadaki değerlere göre anlaşılır zaten,size net olarak bu araç boyanmış,şu parçası değişmiş dedilermi? ekspertiz raporu aldınızmı?

zirvecol
    Misafir
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şahsa güvenmem makinaya güvenirim,boya takıntısı yüzünden araba sattırdı bana tanıdıklarım sağolsun...
    plaka değiştirip ruhsat değiştirmesi çokda önemli değil bence,perti sağlam hasar kaydı olmadıktan sonra..
    araç sonradan boyanmışsa makinadaki değerlere göre anlaşılır zaten,size net olarak bu araç boyanmış,şu parçası değişmiş dedilermi? ekspertiz raporu aldınızmı?
    ön tampon kaput boyanmş ızgara değişmiş.Sizin için sorun değil belki ama 2 yasını doldurmamıs bir aracın 5 kere ruhsat değiştirmesi benim kafama takılır.Ayriyetten sağ ön kapı vakumla çekilip boyanması lazımmış.Fiyatıda piyasaya göre normal yane gidip o paraya değişensiz ilk sahibinden kafanda soru işareti olmadan bir araç alabilirsiniz.Sadece araç alıcaklar servise sokun demek istediğim bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)