Etiler, tezgah kebab ( Neredeyse Urfa kalitesinde )
Kozyatağı Dedecan ( Terbiyesiz tavuk,terbiyesiz kuşbaşı, terbiyeli yürek ) efsane, Urfa ya gitmenize gerek yok.
Printable View
Etiler, tezgah kebab ( Neredeyse Urfa kalitesinde )
Kozyatağı Dedecan ( Terbiyesiz tavuk,terbiyesiz kuşbaşı, terbiyeli yürek ) efsane, Urfa ya gitmenize gerek yok.
Döner yemek isteyen sivas'a gelsin :D
Akşam akşam neymiş bu Dedecan diye baktım, mekan çok zengin gözüküyor, kesin hesaba yansıtırlar.
-Ne yersiniz efendim?
-Urfa yanına da açık ayran.
(Urfa geldikten takribi 10dk sonra)
-Hesabı alayım.
-Buyrun efendim.
-Pardon bu nedir işletmenin iban numarası mı :D :D
Ankara da dönerde Peçenek dönerde fena değildir.
https://tr.foursquare.com/v/pe%C3%A7...1d810039fe86c2
Ankara Çukurambarda da var DEDECAN Ocakbaşı. Hem lezzetli hemde Cuma veya Ctesi akşamları sıra gecesi yapıyorlar, fiyatlarda fix menü çok uçuk değildi. Keyifli bir ortam oluyor tavsiye ederim.
Ankara için;
Özçelik Aspava - Esat
Pirzolacı Yusuf Usta - Çukurambar (Tüm et ürünlerini çok beğeniyorum)
Cennetkuşu Kebap - Çayyolu (Kebapları fena değil fakat lahmacununu çok beğeniyorum)
Bayram Usta Yaprak Kebap - Konya Yolu Borusanın karşısı PO'nun içinde (Yaprak kebap ve havuç tatlı çok başarılı bence)
Özikizler Künefe - Çukurambar
Kuzey yıldızı - Turan Güneş (Ankara'da yediğim en iyi Samsun pidesi)
Kaliruha Ocakbaşı - Bestekar (Kebaplar ve mezeleri genel olarak başarılı lakin hesap konsunda bazen kantarın topuzunu kaçırabiliyorlar.)(Alkollü)
Verilmediğini düşündüğüm kendi deneyimlediğim ve beğendiğim bir kaç mekandan tavsiye vermek istedim. Künefe belki Hataylıları yada daha iyisini yemiş olanları çok tatmin etmeyebilir. Tatlı konusunda damak tadımın çok gelişmiş olduğunu düşünmüyorum lakin et konusunda damak zevkime güvenirim. Cennetkuşu ve Kaliruha yolu düşenler için ama diğerleri direk gidilmesi gerekenler arasında bence. Bunların yanında Mersinli Ciğerci Apo falanda var ama bence çokta büyük bir numaraları yok.
Türkçe karakter...
Ankara icin;
Ozcelik Aspava - Esat
Pirzolaci Yusuf Usta - Cukurambar (Tum et urunlerini cok begeniyorum)
Cennetkusu Kebap - Cayyolu (Kebapları fena degil fakat lahmacununu cok begeniyorum)
Bayram Usta Yaprak Kebap - Konya Yolu Borusanin karsisi PO'nun içinde (Yaprak kebap ve havuc tatli cok basarili bence)
Ozikizler Künefe - Cukurambar
Kuzey yildizi - Turan Gunes (Ankara'da yedigim en iyi Samsun pidesi)
Kaliruha Ocakbasi - Bestekar (Kebaplar ve mezeleri genel olarak başarılı lakin hesap konsunda bazen kantarın topuzunu kaçırabiliyorlar.)(Alkollü)
Verilmedigini dusundugum kendi deneyimledigim ve begendigim bir kac mekandan tavsiye vermek istedim. Kunefe belki Hataylilari yada daha iyisini yemiş olanlari cok tatmin etmeyebilir. Tatli konusunda damak tadimin cok gelismis oldugunu dusunmuyorum lakin et konusunda damak zevkime güvenirim. Cennetkuşu ve Kaliruha yolu düşenler için ama diğerleri direk gidilmesi gerekenler arasında bence. Bunların yanında Mersinli Ciğerci Apo falanda var ama bence çokta büyük bir numaraları yok.
Ankara da döner için Canbolat döneri deneyin derim, Aydınlıkevler de, hafta içi 11 gibi açarlar 2 de 3de döner biter, ben Ankara'da bir eşini daha yemedim.