Favori Dizilerim Fringe-The walking Dead-Nikita-Breaking Bad
Yeni izlemeye başladıklarım ise Continuum(2012) yeni yayınlanıyor.TEEN WOLF-THE KİLLİNG
Printable View
Favori Dizilerim Fringe-The walking Dead-Nikita-Breaking Bad
Yeni izlemeye başladıklarım ise Continuum(2012) yeni yayınlanıyor.TEEN WOLF-THE KİLLİNG
supernatural candır :)
bu aralar bende izleecek yabancı dizi arıyorum ama çok çabuk sıkılıyorum dizilerden de.
teen wolf e başladım bakalım
koca forumda bir mad men izleyen ben miyim yahu?:beuj:
How i Met Your Mother ' ın türkçe düblajını bulma ihtimalimiz varmı :D
How i Met Your Mother,breaking bad,prison break,supernational,game of theors,spartacus
ızledım var mı onerebılecegız baska dızI?
aralarında en ıyıs dersenız prison break ve breaking bad
shameless.
Film Tavsiyelerinde de yazmıştım.
Fargo 1 sezon 10 bölüm.Çok hoş ve sürükleyici bi dizi :) Kesinlikle tavsiye ederim
fargo,crisis tavsiye edilir
Gang Related çok iyi, ilk bölümü izleseniz yeter zaten sinema filmi gibi :)
Suits, 2 Broke Girls, Pretty Little Liars takip ettiklerim şu an.
Yazacaklarımdan daha önce paylaşılanlar olmuş ama;
Arrow, Suits, Person of interest, Breaking bad, Fringe. Özellikle arrow ve suits kesinlikle izlenmeli.
Vikings e sardım çabucak izledim bitti.Dizi başlarken çalan Fever Ray - If i had a heart kısmını izleyip kapasanızda olur :)
1- My Name İs Earl " 20 dakikadan oluşuyor bölümler ve hiç sıkıcı değil. Karma'yı konu alıyor ve cok eğlenceli bi dizi. Kesinlikle tavsiye ederim.
2- Misfits " SÜper Güçleri olan bi takım gençleri konu alıyor. Nathan isimli fırlama karakter için bile izlenir. Mükemmel bi dizi :)
3-Breaking Bad " anlatmama gerek yok :D
4- Lost " Bu diziyi yapan adamın kafasını merak ediyorum. bi insan o kadar sezon dizi yapıp nasıl heycanı kesmez ? nasıl sıkılmayız. müthiş bi dizi. sabırla sonunu getirilmesi gereken bi dizi, akılda kalan soruların hangi bölümde acıklancağını gözkestiremiyorsunuz :)
5- Sea Patrol " avusturalyada sahil güvenliği konu alan bi dizi. tavsiye ederim :)
Sherlock'u da ben ekleyeyim . Toplam 3 sezon çekildi Her sezonda 3 bölüm var ama her bölüm ayrı film tadında . 2016 da 4. sezon gelecek . İzlenilesi film bence
Burası baya bi geride kalmış sanırım. Listeyi güncellersek kimsenin canı sıkılmaz diye düşüyorum , güncel baya iyi diziler var :)
- Person Of Interest ( Gizem - Macera - Dram )
- Arrow ( Macera - Suç - Action )
- Suits ( Komedi - Dram ) Not : Yeni başladım 2 günde 1. sezonu bitirdim sürükleyici harika bir dizi..
- Vikings ( Action - Dram - Tarih )
- ve tabi ki olmazlar dan :) Game Of Thrones
// Sherlock'u arkadaşım tavsiye etti filminden 10 kat daha iyi olduğunu. Suits bitince direk ona başlayacağım.. Varsa güzel diziler paylaşmanızı isterim :)
Beyler bu dizileri nereden izliyorsunuz online olarak.. Dizimag vardı mis gibi o da yalan oldu.
person o.i bitirdim 6 ocagı beliyoruz yeni bölüm için cokta enfes birşey olacaga benziyor.
breaking bad'i de dün bitirdim son 4. ve 5. sezon nekadar iyiydi bitmeseydi :(. yerine şubatta Better Call Saul geliyor aynı yönetmeden
master's of sex var. isminden sapıkca birşey anlasılmasın. master doktorun soyadı adam :) eski yıllardaki sex tabusunu yıkmak için aynı zamanda neyin nasıl oldugnu cozmek icin bilimsel arastırmalar ıvırlar zıvırlar yapıyor. 2sezon bitti 3.sezonun tarihi nezamandı unuttm
ayrıca siddetle person o.i - breaking badi vari suc gizem vs tarzı dizi tavsiyesi alınır izlenir :D
online da görüntü kaliteli değil, torrent daha yerinde bir tercih bence.
dizi tavsiyelerine gelince. Tarihi dizi tavsiyesi gözüme çarpmadı.
1) The Borgias
2) Tudors
3) The White Queen
4) Rome
izlenmeli.
Blue Mountain State :icon_tup:
http://dizipub.com/dizi/blue-mountai...bolumler-izle/
Breaking Bad'i bitireli 1 ay kadar oldu. Çok zirvede bir diziydi ve bitince ciddi üzüldüm :D O yüzden birkaç ay dizi izlemeyi düşünmüyorum :D
Bu birkaç ay haftada 1 ya da 2 film izleyip ondan sonra da Person of Interest'e başlamayı düşünüyorum. Başka öneri varsa ben de açığım :)
dizilab tavsıye ederım dizimag in aynısı :D
blue mountain state bitirdiğime cok pişmanım keske daha seyrek ızleseydım :D
banshee tavsiye ederim çok iyi
Agent of Shild
Street Fighter Assasin Fist ( Bildiğimiz street fighter atarı salonlarındakinin dizi versiyonu)
Dr Who
The Flash
House of cards,
2. Sezon bitti 3. sezon başlıcak. Kevin Spacey parti denetçisidir ve amacı başkanlık koltuğuna oturmaktır. Bunun için gerekirse elini kana bile bular. Ünlü bir sözü vardır; "bir elinle tokalaşırken, diğer elinle taşı tut" diye. Bölümler 50-60 dk. arası değişmekte. Politik oyunlardan hoşlanıyorsanız kaçırmayın. Biraz ağır işlesede gözden kaçmış nadide bir dizidir. 1 Ay sonra yeni sezon geliyor.
Da vinci's demons
1. Sezon bitti, ünlü ressam aynı zamanda bir bilim adamı olan, Leonardo Da Vinci'nin hayat hikayesini anlatır. Bölümler 40-50 dk. arasıdır. Son dakika olan olaylar ile 'oha' dedirtir.
The Newsroom
3. Sezon'luk bir diziydi. Haber spiker'i Will McAvoy (Jeff Daniels) çok huysuz ve asabi bir adamdır. Kendi ekibinde ki insanların bile ismini bilmez. Birgün yöneticisi Charlie Skinner artık gerçek haberleri yapmak istediğine karar verir. Eski günlere geri dönmek ister. Bunun için öncelikle Will'e daha iyi bir yapımcı bulması gerekir ve bulur. Bulduğu kişi; Will'in eski ve onu aldatmış kız arkadaşıdır. Bu saatten sonra Will için ve kanal için herşey değişir. Bölümler yaklaşık 50-60 dk. arasında. Çok fazla konuşma var ama sıkmaz izletir kendini.
White Collar
6. Sezon ve bitti.
Neal Caffrey (Mattthew Bomer) en ünlü sanat hırsızlarından birisidir. Tekrar hapisten kaçar ama bu sefer kız arkadaşı için. Onu daha önce içeri 1 kez atan Peter Burke (Tim DeKay) (FBI) çok rahatlıkla tekrar yakalar halbu ki Neal saklanmıyordur. Tekrar hapishaneye dönmek üzere olan Neal, FBI'a bir dava üzerinde yardımcı olur ve Burke, Caffrey artık ortak olur. Birlikte suçları çözerler. Tabii ki huylu huyundan vazgeçmez, bizim çocuk hala bir sanat hırsızıdır.
Marco Polo
1. Sezon daha,
Marco Polo, İtalyan bir kaşifdir. O daha küçükken annesi ölmüştür ve onu teyzesi büyütmüştür. 20'li yaşların başında tüccar olan ve onu terkeden babasını tekrar bulmuştur. Hep hayali olan kaşif ile yolculuğa çıkmak olan Marco babası ile İpek yoluna gitmek istemiştir ne kadar babası izin vermese de, Marco gemiye kaçak yolla biner. İpek yolu'nun hakimiyeti elinde olan Moğolistan'dan geçerlerken babası Marco'yu imparator'a hediye eder. Amacı hükümdar'ın ona bütün yolları açmasıdır. Hükümdar Marco'ya ne gördüğünü söylemesini ister ve Marco gördüklerini anlatır. Ünlü kaşif'in hayatıdır. Hükümdar'ın güvendiği adam haline gelen Marco, gördüğü şeyler ve zekası ile Moğol imparatoruna ihanet eden kardeşini deşifre etmiştir.
Sanırım Marco Polo tamamiyle Polo'nun gördükleri ve onları yorumlamasıyla ilerlicek bir dizi. Not, dizi de çokca Çin adeti falan var bazen bayılma noktasına gelebilirsiniz. Çin kısımlarında ileri sarıyorum çok yavaş hareket ediyorlar spor gazetesi.
Sons of Anarchy:Motor ve çete dizisi bol bol Harleyli güzel bir film öneririm :)
Eğer diziler'den feyz alıp ders çıkarıyorsanız. House M.D.
Benim hayat felsefem olmuştur. Everbody Lies (Herkes yalan söyler) bunu söylerken bile yalan söylüyorum aslında.
Sherlock'tan esinlenişmiştir. Tek bir sadık arkadaşı vardır ve vicodin diye tabir edilen bir ağrı kesiciye bağımlı, topal bir dahidir. Hastalarıyla konuşmaz ve onları bulmaca gibi görerek davaları çözer. Önemli olan tek şey onun için gerçeğe ulaşmaktır. Hastaların evine gizlice girilmesini ve araştırılmasını ister ekibinden çünkü eğer hastalarına söylicek olursa ondan birşeyler saklıcaklarını düşünür. 2 bölüm izleyin sonra buraya gelip, teşekkür butonuna basın :)
Bugüne kadar izlediğim tek yabancı dizi True Detective.
Güzeldi tavsiye ederim.
breaking bad , prison break , fish adlı dizileri bitirdim , şuan game ofthrones 2. sezon dayım gayet keyifli gidiyor , önereceğiniz başka dizi var mıdır
person of intrest ben de izliyorum, güzeldir breaking bad den sonra özellikle daha canlı işleniyor bence konular
supernatural var vazgeçilmezim, sezon arası verdi bekliyoruz.
11 ocakta shameless yeni sezon geliyor, sonunda
masters of sex i de özledik :)
cinsel içerikli saçma salak vakit geçirmelik dizi isteyenler için true blood öneririm ben :D