Bugüne kadar izlediğim tek yabancı dizi True Detective.
Güzeldi tavsiye ederim.
Printable View
Bugüne kadar izlediğim tek yabancı dizi True Detective.
Güzeldi tavsiye ederim.
breaking bad , prison break , fish adlı dizileri bitirdim , şuan game ofthrones 2. sezon dayım gayet keyifli gidiyor , önereceğiniz başka dizi var mıdır
person of intrest ben de izliyorum, güzeldir breaking bad den sonra özellikle daha canlı işleniyor bence konular
supernatural var vazgeçilmezim, sezon arası verdi bekliyoruz.
11 ocakta shameless yeni sezon geliyor, sonunda
masters of sex i de özledik :)
cinsel içerikli saçma salak vakit geçirmelik dizi isteyenler için true blood öneririm ben :D
son sezon beni çok sarmadı, sen ne düşünüyorsun? adamlar bazen öyle bir bölüm çekip çıtayı o kadar yükseltiyorlar ki, diğer bölümleri sanki başkası çekiyor. bu sezon tiyatrolu olan bölüm, dean'in köpekle ruh eşleştirdiği bölüm felan efsaneydi.
Ama son sezonlarda en iyi bölümler charlie'nin olduğu bölümler, o hatun çok iyi ya. goodbye bitchez :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...rumlari-6.html
http://www.techturkey.com/forum/sohb...iyeleri-4.html
Tüm konular birleştirilse güzel olur aslında.
+Penny Dreadful, kesinlikle çok iyi.
+Rome
+The Borgias++
+Peaky Blinders
+Hell on Wheels++
+Magic City++
+Boardwalk Empire++
+MR. Selfridge
+Power
+Gang Related
+Houdini
+Cougar Town
Geçen sezon çok şey vaad etmişti Dean'in iblis olması falan ama şimdilik bi durgunluk var 2. sezon gibi yinede kabilin mühründen bi atak bekliyorum heyecan gelmesi için :)
Devam eden diziler arasında takip edip tavsiye ettiklerim
Game of Thrones
Supernatural
The Originals
The Vampire Diaries
The Walking Dead
Arrow
Master Of Sex
Sezon finali yapmışların arasındada
House M.D.
Dexter
Fringe
Spartacus
How i met your mother
dizi izleyecklere tavsiye bi site hem 1080p olanagi var hemde turkce inglizce altyazi secenegi var bu zaman kadar buldugum en iyi site. hemen hemen butun populer diziler var.
sezonlukdizi.com
Beyler Game of thrones ve da vinci's demons'un yeni sezonları ne zaman başlıyor? :)
Entourage tavsiye edebileceğim çok eğlenceli bir dizi.Hatta ikinci tavsiyem diziyi biran önce bitirmeniz yazında filmi geliyor.Zaten bir bölümü 25 dakika,tam çerezlik.
Top Gear'in son Patagonia Special bölümünü tavsiye ederim. Gercekten hala seviye atlayabilmeleri sasirtici. 2 saat süren bu bölüm internette kolayca bulunabiliyor.
Suits i tavsiye ediyorum newyorkta geçen 2 avukatın hikayesi ben çok beğendim 5. sezon ocak ayında yayınlanacak
Gotham'a basladim bu ara.
Batman öncesi Gotham hikayesini anlatiyor
Marco Polo'da gayet güzel, tavsiye ediyorum.