1992 C4 Corvette with full exhaust upgrade (sound clip) - YouTube bunun için alınır :)
Printable View
1992 C4 Corvette with full exhaust upgrade (sound clip) - YouTube bunun için alınır :)
nx de benziyor hafif andırıyor aslında. O da olabilir.
Onceden 911 Auto'da duran arac, disardan diri gorunuyodu ama baktirmadan net bi'sey soylemek yanlis. Bakimlari iyi sekilde yapildiysa mekanik sorun cikarmaz ama diger parcalar icin de bildigim bikac servis kendisi tedarik edebiliyo .Denildigi gibi cebinizde 40 bin varsa hic bulasmayin ama keyfen almayi dusunuyosaniz ve yakiti da oyle aman aman kafaya takmiyosaniz alinir keyifle binilir :)
heyecan istiyorsanız kudüste filistin bayrağına sarılıp gezin...hem sürünmeden kavuşursunuz hakkın rahmetine...
Eger bir onceki sayfada verilen tuketim degerleri dogruysa yaklasik olarak e92 kadar yakiyor ki oyle aman aman yuksek bir deger degil o hacim icin . Uzerindeki mil 29k dogru ve bakimlari zamaninda yapilmissa dusunulebilir en azindan boyle bir arac arastirmasi icinde olsam ben dusunurdum .
18 lt den aşagı yakmaz :) cart curt gazlamak için degidle düşük devirdeki motor sesi için alınır arada bir binilir :) fazlada sorunlu degildir ama kendine özgü bi model oldugu için vette transam gibi parcaları diger markadan kullanayım olayı olmaz
aynı model olmak şartıyla trans ** camaro dan daha iyidir c4 bence bikere arkada bağımsız süspansiyon var c4 te buda trans ** ve camarodan daha iyi yol tutacağı anlamına gelir bence bu önemli ki 98 e kadar trans ** ve camarolardada lt1 motor vardı motorda bi değişim yok aynı mekanik parçaları bulmakda zorluk çekilmez kaporta parçası da 1 aayda siparişle gelir buraya zaten çok lazım olacak parçalar değil tabi hergün kaza yapacam dersen ayrı mesele ilandaki araç temiz duruyor bitanede mat siyah kaplamalı c4 var oda temiz görünüyor alacaksan 2 aracada baktır öyle karar ver derim
trans ** veya camaronun daha mantıklı olacağını düşünüyorum pek bi fikrim yok ama onlar daha kolay satılabilir görünüyor
ben 1.6 ies diyorum, tartışmaya farklı bir boyut getiriyorum :D
abi yangına körük misali oldu hadi cıkabilirsek işin içinden cıkalım şimdi :D
Her açıdan Corvette in zaten daha iyi olduğunu burada herkes biliyordur sanırım. Biz sadece illa amerikan isteniyorsa seçenek olarak daha kolay amerikan alternatifleride verdik.
şu yanlış bilgilendirmeyi düzeltelim her lt1 kodlu motor birbirinin aynısı değildir. lt1 kodlu motor corvette ten turunda impala ss e hatta cadillac a kadar bir sürü arabada kullanılmıştır hepsinin motor gücü, parçaları, sıkıştırması farklıdır.
dediğiniz gibi hergün kaza yapıcaz diye bir şey yok zaten her şey göz ardı edilerek zevk için böyle bir araç alınır, hatta parçalar da 1 ay a heryerden gelir biz sadece alternatif amerikan seçenekleri sunduk.
bir ara ankarada gordum sihay c4 buysa kotu, aoc nin daracik virajinin yanlayrak donuyordu:)
Çok karizmatik duruyor be :)
cebimde param olsa ben alırdım..
slm sultanoğlu yanlış bilgilendirme yok lt 1 motorların güçleri sıkıştırmaları birbirinden farklı olduğu doğru sadece lt1 lerdede değil nerdeyse tüm amerikanların motorları yıllara göre sıkıştırma oranları güçler hep farklı belliki bunu sende biliyorsun ama tüm parçalar yinede birbirine uyar çünkü blog aynı ayrıca sizlerin alternatif sunmasına birşey demedim bende sadece fikrimi söyledim
o zaman bloklari ayni diyelim cunku sadece sikistrma farkli bile desek parcalarin pek ayni oldugu soylenemez :) uymasina uyarda uyarda sahsen corvette im olsa camaro parcasi takmam. Neyse isin ozu ikimizde yardmci olmaya calisiyoruz. :D