bencede bu nedenden bitecekse şimdiden bitsin.amaç birlikde olmak değilmi.. ha maddi durum varsa yapilir ama yoksa çok saçma..
Printable View
bencede bu nedenden bitecekse şimdiden bitsin.amaç birlikde olmak değilmi.. ha maddi durum varsa yapilir ama yoksa çok saçma..
herkez ayağinı yorganına göre uzatır erkek taraf ne yapabiliyosa razı olmalılar yok illa olcak diyorlarsa zaten hayır gelmez o aileden
Şu forumda aklım olsaydı evlenmezdim diyen 1000000 kişi bulabilirim :D :D
bütün kızların tek hayali kır düğünü heralde ya çok banal :D
Geçmiş olsun demekten başka çare yok :)
Şimdi bazılarımız bu konunun yerinin gereksiz olduğunu düşünüyor, Fakat çoğu kişi sitedeki üyeleri yüz yüze görmeseler bile aile gibi gördüğü için, vericekleri bilgilerin doğruluğuna ve içtenliğine inandığı için böyle konular açılıyor. tabi yönetim gereksiz görürse direk silsin, yönetimin kestiği parmak acımaz :) kimsede çıkıp off topic konum niye silindi diye tepki yapmaz sanırım.
Some One Special ne derse doğrudur dinleyin
http://blog.butikweb.net/wp-content/...-arabasi-8.jpg
Bence direk ayrılsın :D
nısanlımı ve aılesını bı kez daha sevdm bu konudan sonra:D
Imkan varsa yapsn eger tek sorun buysa. Bı cok evlılıkte duyuyoruz 2 aıle ıse karısnca olan restlesmeleri.
konyanın heryeri ova zaten .
bulun plastık sandalye ustunu susleyın ıkı masa atın muzık sıstemı kıralayın yemegıde evdekıler yapsın :D gelınınde ıstedıgı olsun damadında.
bu arada gelını damadın bı ara dovmesı gerekıo .
Bunun için bitiyorsa bitsin diyenler bide kız açısından düşünün "Ulan daha evliliğin 1. gününden düğün gününden benim isteklerimi yapamadı bir hayat boyunca erkek olacakta bana mı bakacak" demez mi?
Düğün bu arkadaşım erkeğe kalsa hiç yapmaz. Zaten karı için yapılmıyormu hep düğün. 5.000 tl için pintilik yapiyorsa erkek, zaten evlenecek güce sahip değildir. Evlilik adama değil 5.000 500.000 harcatır.
Alsın defteri kitabı eline hesap yapsın kalemle olmuyosa makine kullansın:) Yemiyorsa evlenmesin nokta:)
yazık. lafa gelince hepsi seninle soğan ekmeğe razıyım der.