bu soruya cevap bulabilen var mı
KADINLAR NE İSTERRRR?
Printable View
bu soruya cevap bulabilen var mı
KADINLAR NE İSTERRRR?
Orası başka onur ama düğün önemli yani. Düğün erkeğin geline yapacağı bir jesttir. İleride durum bozulunca tabiiki bunun üstünden ailecek birlikte gelinir.
Ama körü körüne aile olunmaz. Aile olduklarını birbirlerine evliliğin ilk gününden ve sonraki günlerde birbirlerine kanıtlamaları lazım.
Adam derki örneğin; sevgili eş adayım benim düğün için ayırdığım bütçe şu kadardı bu bütçeyi aşarım senin için mutluluğun için amma velakin bizim balayı vardıya yalan olabilir der.
Eş adayıda iki seçenekten birisini seçer:) Ama şimdi şöyle bir durum varki 5.500 ile 10.000 arasında 4.500 gibi bir rakam var. Yani aslında küçük bir rakam karşı tarafı kırmaya değmeyecek bir rakam çünkü iki tarafta ilk kez evleniyor.
Aradaki fark gerçekten bir tarafı yoracaksa bu konuda yanlış anlamayın ama gerçekten evlenmesin çünkü evlilik maddi olarak çok zor bir olay.
Ondan sonra aile olamıyor insanlar şiddetli geçimsizlik başlıyor. Siz siz olun evlenmeden önce köşeye en az 50, 100 para atın çünkü aile olmak sorumluluk demek.
abi zaten bencede 4500 için yapılmaması gereken bir olay
yani ben lafını yapmam ama 2 taraf bunun için birbirine giriyorsa bi sıkıntı var bence
4500 bahanesi gibi duruyor diye düşünüyorum
bende evlenicek olsam ne varsa koyarım ortaya çünkü 1 defa evleniyorum diye düşünürüm
tabi çocukla kızın arasında dialog nasıl geliştide bu noktalara geldi başka mesela yani bütçe sınırları belli ama kabul edilmiyorsa erkek tarafı ne yapsın başka :)
evet o yüzden dedim ya dialog nasıl gelişti bilmiyorum ama yani bütçe belli ise bunu nişan atma noktasına erkek getirmemiştir diye düşünüyorum ben :)
boşver kız milletinin sağı solu belli olmuyor. iş ciddiye binince herkesinkinden iyi olsun havalarına giriyorlar.
aynen kafamı mikiim evlenmeyin arkadaşlar
nişanı kız kınası 2 ayri dügünü ben yaptımda ne oldu dır dır dır
kadın isterse....
:D:D
Konya da kır düğünü işi sakat.Hoş tarih nedir tam bilmiyorum ama her zaman sakat.Ne zaman yağacağı belli olmaz.Bunun yanında düğün Konya da olacaksa ve kız evinden çok kişi gelmeyecekse kimse kusura bakmasın ama gelin karışamaz o düğünün şekline şemaline.Ama kız evinden çok kişi gelecekse onu bilmem.Sonuçta ne olursa olsun böyle dayatmaya hakkı yok diye düşünüyorum.Bir de belkide geline akıl verenler vardır etrafında.Yani kendine kalsa belkide böyle dayatmayacak.Onada bakmak laazım.
Ha birde çok düğün gördüm sorunsuz düğün görmedim ben.Bir şekilde hale yola giriyor olaylar.
Nedir bu kız milletindeki kır dügünü merakı :D
Sahsi dusuncem dugunun yapilabilecek en az butce ile yapilmasi cunku bikere yapilip bitecek ve uc ay sonra kimsenin aklina bile gelmicek.zaten o dugune benim icin gelecekler tavuk yesede olur et yesede olur org. Guzel olduktan sonra sorun olmaz, dugun sonrasi yani balayi ve ev esyasi bence daha onemli.aileleri cokda onemsemem dugun esim olcak insanla benim dugunum istedigim yerde istedigim butce ile yaparim.esimin mutlu olmasi onemli benim icin..sahsen benim ailem ankarada ama dugunumu istanbulda yapmayi planliyorum gelcek insan heryere her sekilde yapilan dugune gelir kem kum edip burun kivircak insanda zaten gelmesin..
4500-5000tl sorun edilecek bi rakam olmamali bence onemli olan o dugunun esimin ve benim isteklerimi karsilamasi,ben mutlu isem ailem zaten mutludur
böle saçma seymi olur ya :) yol verin gitsin düğünü erkek tarafı kınayı kız tarafı yapar istediği yerde karışmaya hakkı yok !
kafayı takma sen şimdi onlar düşünsün :)
yada düğün eskişehir'de olsun :) bi geline sorun bnce error vermesse cevabını merak ediyorum :)
Ben düğüne vereceğimiz para ile japonyaya balayına gidelim dedim :D
Salon yüzünden bitecekse fazla bile uzamış.
ya düğün nedir ya en güzelini yapsan yine beğenmeyen çıkar memnun edemessin o kadar para harcarsın bide arkandan şu kötüydü bu kötüydü derler şöyle olsaydı böyle olsaydı derler
en temizi nikah 45 dk da altınları paraları toplayıp gidicen :D benim mantalitem budur arkadaş
Erkek tarafının durumu yokta yapamıyorsa kızda bunu biliyorsa kızı sallasın gitsin. He erkek tarafında durum var iş cimriliğe giriyorsa yapsın düğünü kızı üzmesin.
Genelde en son sözü erkekler söyler (tamam hayatım) kural bu kadar basit yaşanmış yılların hatırına hatunun dediği olur formalite mevzularda :)