Arkadaslar bügün 207 1,4 hdi aracimla saglam bir sekilde cukura dustüm. Jantlarimdan biri bayagi bir ezildi lastigimde bayagi bir parcalandi. Aracim da 207 gt 17" jant taktırmıstım . Simdi bu janti tek olarak satarlar mı ? Nasil bulabilirim.
Arkadaslar bügün 207 1,4 hdi aracimla saglam bir sekilde cukura dustüm. Jantlarimdan biri bayagi bir ezildi lastigimde bayagi bir parcalandi. Aracim da 207 gt 17" jant taktırmıstım . Simdi bu janti tek olarak satarlar mı ? Nasil bulabilirim.
Aldiğim jant orjinal değildi replika almıstım. Sizce bir jantciya gidip gene aynisindan tek olarak satarlar mı ? Set olarak sattıklarını düsünüyorum.
Çıkmacilarda bulursun. Zaten genelde aldiklari arabalarin 4 jantida saglam olmuyor. Biraz gezip arastirarak bulabilirsin![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Hmm replicaysa sakat biraz. Janti aldigin yere git siparisle tek getirtirler. Ama beklersiin bi sure
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Anladım arkadaslar umarım tek getirirler canım cok sıkıldı bu duruma. Arabanin basina her gün bir sey geliyor anlam veremiyorum.
ölçünün 17 olması ve jantın replika olması sıkıntı,
genede araştırın şanslıysanız denk gelebilir,
bu arada onunla geçmiş olsun, allah beterinden korusun![]()
Evet nasil halledicem hic bilmiyorum. İnternette biraz araştırdım ama pek bir seyde bulamadım. Yarin gidip jantcılara sorucaz artık.
Nerden aldin janti? Sifir aldiysan aldigin yere git direk. Yoksa ivedkte gnc var erb var karþýlikli onlara git ordanda sonuç çýkmazsa artik tek tek geziceksin jantcilari![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
kazım karabekirde bir dükkandan almıstım ismini hatırlayamıyorum simdi ama gidersem yerini geri bulurum. Oraya baktıktan sonra sizin tavsiye ettiğiniz yerlerede sorarım , saolun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)