abi bence sabah bodrum marinadan feribota bin datçaya geç ordan hemen bi tekne turuna atla dünyanın en güzel koylarında yüzmeye başla kesinlikle pişman olmazsın...
Printable View
abi bence sabah bodrum marinadan feribota bin datçaya geç ordan hemen bi tekne turuna atla dünyanın en güzel koylarında yüzmeye başla kesinlikle pişman olmazsın...
Ne Torba, ne güvercinlik nede diğerleri bu mevsim sakindir. Kum çakıl farketmez ıssız olsun diyorsan çiftlik tarafına doğru gitmen uygun olacaktır. Haftaiçi 3-5 arabayı geçeceğini sanmıyorum.
Onun dışında eğer biraz paraya kıyayım dersen ufak bir tekne kiralayıp akşam gezi tekneleri geldikten sonra akvaryum tarafına gidip orda sabahlayabilirsin. Balığını malzemeni kendin alırsan ufak bir tekne ile 150-200 arası sabahlayabilirsin. Sabahta buz gibi suya atlayıp uykuyu açtınmı tamamdır.
Aklıma bunlar geldi,çalışmaktan biyere gidemiyoz ki biz :D
bitez ve akyarlardaki meteor plajı favori denize giriş noktalarım. özellikle bitez çok sakin ve güzel.
yalıçiftlik-torba çamlar altı-camel beach
Arkadaşlar camel beach yazıyorsunuzda orası ne zaman ıssız oldu. Etrafı site kaynıyor hadi siteleri geçtim aspat tarafına gidipte orda durmayan tekne varmı :D
abi akyarlar tarafını tavsiye ederim , biz geçen sene yalıkavak'tan o tarafa doğru her gün farklı bir koya gittik , çok da memnun kaldık
ıssız değil belki ama cıvık cıvık adam kaynamıyor , nispeten rahat koylar var
geçen hafta bodrum daydım, öğleden sonra biraz dalga oluyordu yalıçiftlik'te, beach olmasın demişsin ama xuma beach'ı tavsiye ederim. yalıkavak ve akvaryum kesinlikle görülmesi gereken yerler...
bodrumdan baya bi foruma takılan varmış.. negüzel yerdi ya bodrum..:)
ya lütfen bana birisi turgutreis akyarlar karaincir vs gibi yerlerde ucuz pansiyon hotel falan bişiler söylesin :D
abi bodrum civarında benim bildiğim sezonda ucuz yer bulması zor pansiyon bile olsa pahalı genelde :D
yalıçiftlik - cennet koyu - gümüşlük tarafları en güseli,ama basık arabayla gıtcek olursanız dıkkatlı olun yollarımız 10 numaradır :))
hocam yalıçiftlikte bodrum park resort tavsiye ederim..sapa bir koyu 300 mt altın kumu..balıklarla beraber yüzersiniz denizde..daha önce italyan turistlere açıktı şimdi artık yenilendi aqua park ta yapılmış..netten bir bakın isterseniz...denizi cam gibidir..
tarık marmarise gitmeyi düşünürsen haber ver. arkadaşın otel var. yölendiririm. ama arabayla gitmeni öneririm ben geçen yaz gittim çok zor oluyo arabasız.
bodrum tamamen ticarileşdi öyle keşfedilmemiş bakire temiz bir yer bulman zor güvercinlik iyidir orasıda sessiz sakinliğini sit alanı olmasına borçlu yoksa otelleri oraya hiç fırsat kaybetmeden dikerlerdi.. güvercinlik torba çökertme köyü falan bilinmiyen yerler değil eğer öyle bir amacın varsa egede bir sürü bakir yerler var ticarileşmemiş turistikleşmemiş butik otel denizine dönüşmemiş yerler..