Erkan Adali'nin NOSlu cupradan sonra yaptigi aractir, govdesini LEC Levent yapmisti, onde standart B16ve sanzimani, arkada da standart b16 ve sanzimani vardi, tek vites kolu ile iki sanziman ayni anda geciriliyordu. Daha sonrasinda farkli modlar da eklendi, noslu halini de gordum ama turbolanmasi kismini bilmiyorum.
Gercekten hirsli ve yaratici ama uygulamada eksikleri yuzunden basari gormemis bir aractir, hala cift motor setuplari dunyada yurutmesi en zor setuplardan birisi..
Oncesini gormeyen genclerin, dunyayi kendilerinin kesfettigini dusunmesi normaldir, ama tek yapmalari gereken susup saygi duymak iken atar yapan cevabini alir.
Bir baska bilgi vereyim, su anda ulkemizde drag sporu cok ilerleme kaydetti, ama hala amerikanlarin yaristigi donemde basa guresen araclardaki boru sasi, komple kompozit fiber govde, 4link drag suspansiyonu, cok yuksek hacimli ve yuksek kompresyonlu motorlar, ve o boyda slickler yok, daha yakit isine insanlar yeni yonelmeye basladilar ki, bunlar 10 yil once draglarda kullaniliyordu amerikan tafyasi tarafindan...
Neyse, pistler gelistikce saf dragster araclarin cogalacagindan eminim, ahmetin saxosu, msky, hulk, vs vs gibi, bununla birlikte drag saseli ve belki daha hacimli safkanlar da gelecek...
2005 selçuk draglarında görmüştüm ilk body kiti boyası işçiliği çok güzel bir araçtı..tam emin değilim ama sıdıka hanımın e30 u ile kalkmıştı diye hatırlıyorum..hatta arşivimde detaylı fotoları duruyor hala..o dragları hala unutamam dergilerde gördüğümüz araçları canlı kanlı görmek heyecan vericiydi...amerikanlar yarışıyordu ozaman hala özlemini duyarım amerikanların...yokmu acaba drag için amerikan hazırlayanlar en son izmir ulusalda izleme şansı bulmuştum taksi giydirmesi bir amerikan vardı finişde zar zor duruyordu..ne günlerdi beee
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)