enezde saros tatil köyünü bilen varmı ?
Printable View
enezde saros tatil köyünü bilen varmı ?
Kumbağ denizi güzel değilki artık, tavsiye etmeyin bence :)
Enez, Erikli çok daha güzel bence. Biraz daha uzağa gidersen Cunda Ayvalık falan da olabilir.
Şarköye gidebilirsiniz istanbuldan 250 km , mavi bayraklı plajı var denizi fena değil sakin yerleride var canlı yerleride var.. basık araçla uçmakdere yolundan gitmeyin ama :)
akçakoca olabilir
benim tavsiyem erdek olurdu ya da ocaklar köyü.
Yenikapıdan feribota binip 2:00-2:30 saatte bandırmadasınız oradanda en fazla 1 saatte erdeğe gidersiniz.
Ocaklar güzel bir yerdir, denizi temiz fakat soğuk biraz sanki :)
mesajım bulunsun yakında ihtiyacım olcak bu konudaki bilgilere.
Konuyu açtığın için teşekkürler.Çoğu arkadaşa faydalı olucak.Tatile çıkamıyoruz bari h.sonu kaçamakları yapalım.Yalnız önerilerini sunan arkadaşlar nasıl nerden gidilceğinide yazarlarsa sevinirim.
kesinlikle ve kesinlikle ağva derim geçen hafta gittim markopondan bilet aldım indirimli mints otelden 370 tl 2 gece 3 gün saat 2 giriş son gün ise 12 cıkıs ama eğerki yoğun değilse uzatabiliyorlar 2-3 saat oda en lüksüydü jakuzi fln ve muhteşemdi gayet güzel o paraya yanlız akşam yemeği yok göle sıfır denize araba ile 2 dakika yürüyerek 7 dakka civarı sessiz bir yer istiyorsan gideceğin en güzel yer diyebilirim araştır bak derim gölde gezinti akşam yemeğini iskelede yapma fln kız ark. ile gidilecekse son söz denilebilir basık araçlada gayet gidilebilir ben çok tereddüt ettim ama rahat sıkıntı yok ist den 1.5 saat
buda linki kesinlikle hüsrana uğramassın
Markapon - Ağva Mints Hotel'in jakuzili veya butik odalarında 2 kişilik konaklama seçenekleri!
erdekte güzeldir bizim yazlık orada erdek - ormanlı koyunda turanlardan sonra gelir basıl araç için dağ yolu çekilmez bir yol 0-10 max. hız fakat deniz kesinlikle soğuk değil tam tersine çok çok sıcak dışarıdan bunaldığında denize giriyorsun ve serinleme sıfır:) araç ile gidersen 5 saat feribotla gidersen 3 saat max. sürer
avşa ;)
erikliye karar kıldım erikli hoteli aradım kişi başı 125 tl oldugunu söylediler daha uygun bulabilcegim bi yer varmıdır acaba ?
Pehlivan otel var birde denize biraz uzak ancak fiyat olarak daha makuldur
tatilimi 4-5 gün olacak şekilde ayarladım izmir çeşmeye gitmek istiyorum bildiginiz yer varmı daha önce merkezinde kaldım fakat oranın dolmuşları ile denize gidip gelmek sıkıcı oldu şimdi aynı durum olmaması için denize daha yakın bir yerler arıyorum varmı önerebilceginiz bir yer
yavuz abi kumbağın denizi güzeldi bee :D ben ordaydım yazlıkta askerden geldiğimden beri. dün geldim arabanın satışını vercem yarın kısmetse. yeni arabayla yine gidicem büyük ihtmalle. kumbağ iyi denizi güzel ama geçmiş senelerki gibi kalabalık değil barlar tam açılmamıştı. eğlence şuan sıfırdı. yarın gidersem yine yazarım.