Valla öyleyse heryer CRZ dolmalı, tasarımı da güzel keratanın :D
Printable View
CR-Z nin fiyatlarına baktım sport modeli 58500 gt modeli 63000 lira.aralarında ne fark var diye bakındım motorda veya iç aksamda fark yok.sadece katlanabilir aynalar sis farı xenon farlar vs gibi cok bi fark yok ama fiyat farkı baya var :) 50 liraya satsaydı honda herhalde yok satardı :) gerçi bide bu fiyatlara opsiyonlar eklenince sanırım fiyat kabarıyor hondada satamıyor :) Arkadasın konusunuda hiç ettik biraz ama onada bilgi olur.Alınır ya CRZ arkadaşda zaten okula git gel yapcakmış sorun olmaz arka koltuklar onun için :)
jetta 1.2 tsi kullanıcısı var mı aceba ? gerçekçi yakıt tüketimi öğrenme şansımız var mı ?bide bildigimm kadarı ile yeni ibiza nın dizeli gelmiyor,yanlış mı biliyorum ?(FR dan bahsediyorum)
2012 kia ceed 2 gün önce inceledim aracı gerckten çok başarılı bir araç olmuş her yönüyle
kia/hyundai tamam kullanıyorm diye demiyorm bende almadan once ıyyk diyodum ayrı konu biraz içine girince iş değişiyor. iki markada nerdeyse aynı motorları vs vs. aracım ilk cıkan i30 lardan en boş modeli ama en boşunda bile cogu aracta olmayan standart donanımlar var en dolu versiyonları ise cogu üst segmentte dahil ekstra para verip alabilceginiz donanımlarla geliyor. asla kagıt gibi degil (1296 kilo 1.4 ü 1400+küsür 1.6d leri )
Aynen benim araba 1400 kg, kapıları golften ağırdır :D
1.0 ecoboost focus geldi mi tr'ye?
eger geldi ise alinabilirlik orani yüksek bir arac,
hem vergi hem de yakit olarak bayagi tasarruf edilebilir.
Bende pro ceed planları yapıyodum kafamdaki tek araba oydu bnm için 2. eli zayıf olmasının da bi önemi yoktu sonuçta binmek için alıyorum 1 haftada değilde 1 ayda satılsın.ama ilanların çoğu araç dizel olmasına karşın düşük km de buna kafam çok takıldı sonra vazgeçtim sizce sebebi nedir?
arkadaşlar önerileriniz için sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.. karar aşamasındayız.... alınınca fotoları ile birlikte konusunu açacağız...