Yardımcı olabileceğim birşey varsa yardım edeyim?
Çok sağol dostum Allah razı olsun..Kafamı kurcalayan bi o vardı, şimdi dediklerine göre tekrardan gözden geçircem kılavuzu
Klavuzda şöyle yazıyor;
' Bir kadro veya pozisyon için
mezun olunan program/alan koşulu bird
en fazla ise bunlardan
birinin karşılanması yeterlidir. '
82 puan ile atanamadık bir türlü. :) Normal memurluk yazsam diye düşünmeye başladım.:)
65 aldım bi şansımı deneyim dedim bakalım :)
Sonuçlar açıklandı durum nedir?
73 Puanla öylesine denemiştim. Seneye daha iyi hazırlanacağım.
HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.
hort
2016 kimler giriyor
ilk defa girecem internet araştırması yapıyorum..bizim sitenin bilmediğini başkası zaten bilmez konu güncel kalsın :)
2016 Lisans için başvuru yaptım ama ne olacak bilmiyorum, daha önce önlisans olarak girmiştim ama tercih gibi bir şey yapmamıştım onda da, bunda da yapmam sanıyorum ama açıkçası alacağım puanla neler yapılıyor ne tercihler yapılıyor hiç bilmiyorum :)
Mühendisseniz benim gibi 1 oturum yapıp çıkacaksınız. :D
İşletme çıkışlıyım ben 3 oturum aldım ama niye aldığımı valla bilmiyorum :D
Önlisans için kursa gidiyoruz bakalim.. Simdilik deneme sonuçları güzel.. 12 ve 14 kpsslerinde 71.xxx almıştım fakat adliyedeki katiplik sinavlarinda TORPİL olmadığı için giremedim açık ve net
ben ilk defa gircem.
2009 da maltepe üni bilgisayar tekn. ve programlama mezunuyum..bu zamana kadar hiç bir sınav vs. bişeye girmedim bu ilk olacak inş.
bu sinav sonunda hangi bolumlere memur olunabiliyor bu kpss islerinden hic anlamiyorum :)
Az evvel ösym başvuru merkezi olan okula gittim. İşlem yapmaya memur bulamadım. Okulu soysam kimse bilmeyecek.
Bende ilk defa girecegim. İşlemleri tecrübeliler anlatabilirmi
Arkadaşlar ilk önce sınava girin puan alın ondan sonra hangi bölüm mezunu iseniz kılavuzda kodları yazacak zaten oradan tercih yapacaksınız size tek tavsiyem milli eğitim bakanlığı iç işler bakanlığı haricindeki kurumları yazmamanızdır doğu illerinde yazabilirsiniz korkmanıza gerek yok artık yeni 657 göre stajer memur kanun değişti onuda belirteyim puanı yüksek almanız lazım biraz artık herkes devlet girmeye çalışıyor herhangi sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım sizlere hayırlısı olur inşallah hakkınızda ....
2014 turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum. Bu sene ilk defa giricem bu sınava ama bilmediğim 2 şey var.
1. Hangi oturumlara girmek zorundayım?
2. 2014 yılında alese girmiştim. Şimdi başvuruyu nasıl yapacağım?
Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşlar telefondan yazmıştım milli eğitim bakanlığı ve içişleri bakanlığını tercih etmeyiniz diğer kurumlar daha iyidir her yönü ile aklınızda olsun ...