abı eğer hep kutuda yetiştirirsen uçamazlar. Muhabbet kusunu bıle kafesten çkarmayınca uçamıo duvara çarpıp çakılıyo az buyusunler havaya at kanat çırpsınlar 1 üşer 2 düşer 3. de öğrenir.
Allah güldürmedi yüzümü be abi :D
Printable View
kanka bendekilerden biri erkek diğeri dişi sanırım çünkü biri daha iri ötekine göre ve küçük olan daha korkak paso saklanma modunda şero
kutuda değil de evin arka bahçesi var büyük oraya bi tünek koyam orda takılsın diyorum ama bakalım
sende şans yok olsa bu kadar aramaya ben jaguar yavrusu bulurdum :D
kanka yarın ayrılcaklar zaten de bunlar ne kadar evcilleşebiliyor ya ben hala her baktığımda tırsıom her an dalacakmış gibi duruyo
Yalnız bu sitede muhteşem fotoğraflar var capslik :) TRAKUS Trkiye'nin Anonim Kular - Kular Ku trleri Detayl bilgiler
Valla artık dayanamıyorum gece yürüyüşlere çıkıyorum olur da bulursam diye :) Ağaçlık ve fare olabilecek yerlerde gezinecem yakında ama köpek sürüsüne denk gelirsem vay halime :D
haci nerde bunlar kendim gelip alayım :D
gece uykudan uyandığımda filan karşımda durduğunu düşünemiyorum Görkem nasıl sevionz olm bu hayvanları...
gece bunla yatmak gibi bir hata yapmayında solucan sanmasın sonra makinayı :D
çok tatlılarmış da hiç yuvasını aradınız mı ? belki yakın biryerlerden düşmüştür. yazık günah kendi ortamına bırakmak en doğrusu. Bulunamadıysada alıştırıp salmak lazım. bence evde beslenecek hayvanlar değil bunlar.