EvO 86 Nickli Üyeden Alıntı
simdi aciklamasini ben kendimce yapayim, cunku bana mantikli gelen bu, ki ondan sonra buradaki durumu biraz daha acarim. Radarlar gayet hassas cihazlar, onlarin olcum hata payi zaten soylendigi gibi dusuk. Oradaki esnekligin amaci bir- soylendigi gibi sana sollama vs payi birakmak, iki- senin kadranindan olusabilecek yada dalginligindan olusabilecek hatalari onlemek, (misal daldin gittin ufaktan hizlandin ama farkinda degilsin - sonucta cruise control e cok alisik degiliz millet olarak).
hakli olarak biri demiski ben o yolda gozum kapali 150 yapiyorum. Dogrudur ama hiz limitleri ozel durumlar olmadigi surece tek tek belirlenmez. Sehirin icinde belli kriterlere uyan yollar -sehir ici bulvar hizi diyelim- (ornek verioyurm kesin bildigimden degil) 80 olsun. O yolun otoban gibi olmasi oranin sehir ici yolu oldugunu degistirmez. Keza 120 km olmasi da (en son 120 dendi otobanlara di mi ?) o yolun 60 lik sokaktan iyi oldugunu gostermez.
simdi buradaki sistemi anlatayim cok kisa. 100 dedim di mi? ilk ceza 120 de. demek ki 120 ye kadar aslinda kimse iplemiyor. Zaten bu yuzden otoyol trafigi 120 de akiyor. AMA 119 u gectin mi ak yusuf kara yusuf belli oluyor. Kaldi ki 120 ile yakalansan bile 118 diyemezsin cunku zaten 100 le gitmen lazim. Trafik cok mu *****i ? Evet, direkt uykusu geliyor insanin.
Son olarak gece gece arastirmadim ama bizden daha hizli ulke yok diye biliyorum, 120 km otoyol olarak (alman sinirsizini saymiyorum elbet).
Bir de kosullar demissiniz ama butun bu harcamalari cikardiginiz zaman, asgari ucretteki birinin elinde kalan para cok farkli olmuyor (ha belki arabaya binebiliyor ama zaten arabaya binemeyen biri icin ceza miktarinin bir oneminin olmamasi lazim)