eğlencesine kalkalım...bol fotolu bol videolu olması için de herkes hazırlığını şimdiden yapsın...
![]()
eğlencesine kalkalım...bol fotolu bol videolu olması için de herkes hazırlığını şimdiden yapsın...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
henuz dusunuyorum....
benı tek korkutan antalya olayına benzer bı olay yasanması o yuzden dıkkatlı olmak lazım...
Godzilla...
Mustafa daha öncede hazerfende drag düzenlendi. 3200 cc ile sınırlansın mesela bide seyirci önlemi alınırsa sorun olmaz.
tam olarak hatırlamıyorum ama 2000 yılında sanırım,gitmiştik hazerfana olaysız bi şekilde draglar yapılmıştı bi sorun çıkacağını sanmıyorum bence....gayet uygun yer...
arabam satılmazsa gelir katılırım. Satılırsa gelir fotoğraf çekerim sizlerlede tanısmıs olurum.![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Abi gelirim büyük ihtimal. Arabasızda olsam gelirim atlarım burdan katılmak için gidenin arabasına![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
izlemesi güzel olucak ama seyirciye çözüm bulmanız çok daha önemli vede önlenleri önceden almanz lazım yoksa son anda alınan önlemler pek care olmaz sanırım ama böyle bir organizasyonu hertürlü destekliyoruz
katılımcı listesi bellimi katagoriler falan sınıflar acaba neler var bi örensek ona göre bizde gelirim 3.5 araba
Kesinleştimi tarih ve katılım şekli nasıl olacak bikaç araçta getirebilirim ben ücretler ne şekilde olacak ?
Özel bi güvenlik şirketiyle anlaşmayı düşünüyomusunuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)