ıbretı alem yakala hepsının gozunun onunde bagar cagar assala bak bıdaha gelıyolarmı bakalımD:şaka şaka hayvanları sewıyoruz ama su aynaya falan ruzgar gulu bagla hareket etsın gelemesınler bence:D
Printable View
ıbretı alem yakala hepsının gozunun onunde bagar cagar assala bak bıdaha gelıyolarmı bakalımD:şaka şaka hayvanları sewıyoruz ama su aynaya falan ruzgar gulu bagla hareket etsın gelemesınler bence:D
Kuyruklarına teneke bağla
kedileri görünce su atın arabaya ve onları en fazla 1 kere daha gelirler gine su atın sonra kaybolurlar.
Geçen abimin arbasına detaylı yapılmıştı garajda yan yana duruyolar sayılır arabalar abim Aren kedi kaputa *ıçmış dedi normaldir abi benimkinede çıkyo kaputu çizmişler dedim
olum kaputa gerçekten *ıçmış dedi gittim baktım isal olmuş şerefsiz :D ilk defa arabaya pisleyen kedi gördüm güvenlik besliyo -4. kata kadar iniyolar e serin hayvanlarada hak veriyorum çok sıcak ama zarar vermeden uzak tutmanın bi yolu olmalı
alptug ismini bilir bir sprey var o yada karabiber dokun arabanin uzerine ve cevresine yaklasmazlar :D
naftalin işe yaradı sanıosam.en azından sabah ise gderken ve gelirken hicbirinle arabamın ustunde papaz olmuorm:):)
Vakti zamanında sitede konusu olmustu, uyelerde birisi bahcesine "Sirke Ruhu" dökmüştü.
Mahallede kedi kalmadı vallahi diyordu :)
Böyle indirebilirsiniz.
LiveLeak.com - Cat gets removed from car hood
kedileri uzaklaştırmak için bi koku vardı galiba sprey gibi bişey sıkıyosun arabaya gelmişyolar o kokuya
ben solemistim valla arabanin etrafina sirke ruhu doktum kokusu biraz degil epeyce keskindir ama kedileri uzaklastirmakta birebir tek gecerim 3 4 ay caresizlikten kivranirken bu cozumu buldum gittim baharatcidan sirke ruhu aldim 1 litre felan abartim tabi. arabyi yerinden cikardim altina epeyce doktum sonra arabanin 1 metre disina tasacak kadar devam ettim ondan sonra baktimki mahllede kediden eser yok :) kedilere zarar vermeden yapilabilecek en iyi cozum bu :) kesinlikle tavsiye ederim herkese denendi mahllece onaylandi :)