o zaman crx peruyu geçer ,stock vti yi ben rahat bikaç boy geçiyom bu halimle
Printable View
Kerim aşağıdan aşağıdan okuma gel sende deneyelim hep beraber LY vtec sende gel ;)
biri bana şunu anlayacağım dilden özetleyebilir mi? her iki aracın da sağlıklı olduğunu düşünürsek bir crx in hangi speklerde olması lazım ki? h/f/e lu bir vti ı geçebilsin?
ohooo liste kalabalık, ortam güzel ve güvenilir daha ne olsun:)))) napsam bi sürpriz mi yapsam bende bagajı boşaltıp sibopları ayara sokabilirsem güzel bi, gecenin kralı olmaya iddalıyım:P :D ortam daha da kızışsın:D
:))))) 5 e acımıyorum artık kardeşim :)) çatır çutur kafamda var yakın zamanda birşeyler çünkü. volanda 5 e kadar işimi görüyor fazlasıyla:))))) sora bırakırım basmam daha:D:heyoo: arabanın motoru yeni yeni açılmaya başladı zaten km yapmaya başladım çünkü fark var;)
abi iki aracında stock ken gördüm kafa kafaya gittigini ama tabi şimdi sunu asla kıyaslayamayız her araç aynı gidiyor ordaki vtec belki KD den yavaştı veya daha hızlıydı o yuzden gercek denenen araçlardan konuşursak çok daha guzel olur.
yh crx in speclerı türkiyedeki cogu crx ten D16A9 dan fazla
KD ile denediklerinde vtecte eksik vardı crx te de crx 1 boy gecebildi oda crx ın kendı boyu kadar araçın içindeydım
Ben kaan diyorum şu anda biraz bakımlarını yaptıysa arkayıda boşaltırsa favorıim kaan