Kral bellide kralci kim onu soyle metinim:)
Videolari izleyemiyorum
Printable View
metin abi onurcan siyah crx ile ne olsu denemenız...
hata yapmış olabilirm fakat kimseye kasıtlı birşey yapmadım..
ne bir makas attım nede roll çıkışında yanımdaki beklettim, 2de 70 de sabitledim hep.
ben bu konuyu uzatmak istmiyorum, çok şükür kazasız belasız atlattık, tehlike yaratıyorsam bir daha denemem, kimseninde canına malına zarar vermek istemem.
Nerde çokluk orda ... Deneme 2 araç vukudan sıkıcan sonuna kadar en fazla 3 araba olucan cok şükür kazasiz belasiz atlatmissiniz
göbekte varmıydı salih abii:D
kesinlikle katılıyorum, bir daha büyük organizasyonlara katılmayacam ben.
çok sıkıntılı oldu, insanların huzuru kaçırdım
he bu arada melih abimizin elini öptüm opetten cıkmadan melih söyledi
kadir sen benı gecersen elini öpcem
ama ben senı gecersem elimi öpersın diye
dc onurla denedik 2 boy civarı geçti melih abimizde dc onuru geciyormuş denemeye gerek kalmadan
dilovasında tüm araçların durdugu noktada melih abımın elini öptüm burdan saygılar sevgiler
kardeşim bunun katılmamakla alakası yok hata yapmış olabilirsın bana dilovasındyken söyledıklerın yok öyle birsey yunus yapmaz adam rolcu işi bilen adam dedım savundum senı ama aynı sekilde orta seritte beklerken sen yol vermeyınce dedım bir sıkıntı var yanı yoksa senı bilen tanıyan adamım daha dikkatlı olursan her daha çokkeyif alır.
benımde hatam olmuştur muhakkak önune kırmışımdır sıkıştırmışımdır varsa öyle birsey herkesten özür dilerim
allaha şükür kimseye birsey olmadan evımıze sag salım geldik
kanka tem'de trafik zaten yoğundu, bizde 20-25 araç vardık, bundan sonra denersek haberleşiriz 3-4 araç gideriz, öyle çok keyifli
çıkabilinirse gece 4-5 arası top speed bile oluyor o yolda, daha sağlıklı olur
çok şükür dün birşey olmadı ya, bir daha böyle kalabalık gece olmasın bence, risk arttı vallahi,
saxo falanda birşeyler yaşamış, kim kime giriyor belli değilmiş:S
onur tekmiydin sen, seninle 2-2 denememiz lazım kanki:D
Abi senin şöför 5. vitese 2 kere atamadı :D bende 2 seferindede kilitlendim yanınızda :) 5e geçseniz süper güzel bir deneme sonuçlandıracaktık. Çok güzel gidiyorduk çünkü 2 sindede. :icon_tup:
Abi senle, ZC kadirle, Orhan orange vtecle, keza bora CRX ile, Tuğça zaten rolling kaşarı kardeşim benim :D, FV mesutla, denemelerimiz güzeldi çok az riskle çok güzel eğlendim ayrıca teşekkür ederim :)
maşallah onur'un araca, çok güzel gidiyor, etiler'deki siyah rex gibi..
geçti beni acı acıı:)
videoları izledim melii nin rex güzel yürümüş, onur'un crx de gayet başarılı çıkmış emeklerinin karşılığını alıyor. kazasız sıkıntısız bir gece olmuş aman dikkat edin her zaman roll e çıkmadan yapılan planlamalara sadık kalınırsa az sıkıntı oluyor yoksa işkence oluyor yanlış hareketler yüzünden. crx lerin videolarını forumada bekliyoruz.