User Tag List

Sonuçlar: ZC civic Sİ meydan okuma KİM önde olur???

Katılımcı sayısı
140. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ZC civic Sİ

12 8.57%
  • EH Vtec

21 15.00%
  • KD Vtec

24 17.14%
  • VB Saxo

14 10.00%
  • VT Egvtec

19 13.57%
  • AJ Vtec

3 2.14%
  • DC_Onur Crx

6 4.29%
  • Ömer YH Crx

18 12.86%
  • H Vtec

6 4.29%
  • ------

17 12.14%
Sayfa 41/48 İlkİlk ... 313940414243 ... SonSon
906 sonuçtan 761 ile 779 arası

Konu: ZC civic Sİ den Meydan Okuma VOL 2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wallahi kaçıncı tel sıkıntısı bu, bi hocaya gitmen lazım
    telefon neden sana sormadan kapatıyor kendini onu anlamadımm
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bir kaç ayar yapmam lazım egzosu yapıp KD ile tekrar denemek istiyorum tabi metın abımızde uygun görürse...
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok mütavazisin sezai miş muş olaylarından dolayı...anlaşıldı sen vtec es e takacan SC yi gizliden
    Akşam hatun eve almıyordu kadirim deneriz ama biraz vakit geçsin ortam soğusun EH te gelir o ara

sorma abi arabaya 30 bin harcadık telefona 30 lira vermiyoruz

abi gece roll çok zahmetli iş. ben kaç defa sabah 4 ten 8 e 9 a kadar bekledim giremedim eve hırsız gibi vtec es bizi bozar abi ona stock bincez artık bi 10 yıl sonraya sakladık hayallerimizi

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    balii işe yarıyormus
    biliyorum ya o araba öyle gitmez yoksa sen ya birsey yaptın araca yada birşeyler koydun yoksa nereye gidiyor bu araç bu kadar vay anasını satayım bende aracımı sahile çekicem dertleşicem acıcam bir küçük diyecmm oglum sen niye bir güzel gidiyorsun sonra ki gün gitmiyorsun diye sorucam bakalım cevap ne olucak
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sezai herşeyi geçtim, sertan abinin yorumları kaçırdın...
    formundaydı gene
    Seyyar Tayyar

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyorum ya o araba öyle gitmez yoksa sen ya birsey yaptın araca yada birşeyler koydun yoksa nereye gidiyor bu araç bu kadar vay anasını satayım bende aracımı sahile çekicem dertleşicem acıcam bir küçük diyecmm oglum sen niye bir güzel gidiyorsun sonra ki gün gitmiyorsun diye sorucam bakalım cevap ne olucak
    kelebekle ara borunun arasına ufak delık ac bı buyuk tup balıyı tak bak ondan sonra nasıl gıdıorsunn
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kelebekle ara borunun arasına ufak delık ac bı buyuk tup balıyı tak bak ondan sonra nasıl gıdıorsunn
    ben senın motoru bir incelemem lazım nasılmış o düzenekler bakayım bir

YsnErhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle gelen herkese teşekkürler
    akşam talihsiz bir olay oldu geçmiş olsun dileklerini ileten herkse de teşekkürler son anda fark ettim ama kaçamadım lastik tarafına denk getirdim sis farı kırıldı başka sıkıntı yok sağolsun görüpte geçen olmadı durabilen yardıma geldi pompa da dün sıkıntı çıkardı bize 160 tan sonra yakıt kesti çoğukez bir dahakine inş daha iyi bir sonuç çıkarıcaz bir ara ortalık sağ sol baya bir duraksama ve sıkışma oldu herkes kazasız belasız dağıldık güzel bir geceydi.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşam talihsiz bir olay oldu geçmiş olsun dileklerini ileten herkse de teşekkürler son anda fark ettim ama kaçamadım lastik tarafına denk getirdim sis farı kırıldı başka sıkıntı yok sağolsun görüpte geçen olmadı durabilen yardıma geldi pompa da dün sıkıntı çıkardı bize 160 tan sonra yakıt kesti çoğukez bir dahakine inş daha iyi bir sonuç çıkarıcaz bir ara ortalık sağ sol baya bir duraksama ve sıkışma oldu herkes kazasız belasız dağıldık güzel bir geceydi.
    Sana geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten, yolda bizde denerken 200 civarı bende onun yanndan geçtim. dedim arkadan gelen birine inşallah bişiy olmaz dedim ama sana kötü kısmet olmuş tekrar geçmiş olsun

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelıkle gecmıs olsun ben sızı gordum ama bendede sıkıntı vardıı dursaydım bır daha kalkamazdım vıtes kolum kırıldı 4 de sabıt gıttım
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelıkle gecmıs olsun ben sızı gordum ama bendede sıkıntı vardıı dursaydım bır daha kalkamazdım vıtes kolum kırıldı 4 de sabıt gıttım
    haberim oldu geçmiş olsun sanada çok büyük bir sıkıntı yoktur umuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten, yolda bizde denerken 200 civarı bende onun yanndan geçtim. dedim arkadan gelen birine inşallah bişiy olmaz dedim ama sana kötü kısmet olmuş tekrar geçmiş olsun
    bizde tam lastiğe 200 metre falan sıkmaya başlamışızki 2 den 3 e çektim tam sıkışmaya başladı derken bi şamata koptu önden arkya zaten en fazla lastiği lastiğime denk getirebildim tampon falan çıkmış sis farım kırılmış temennimiz daha büyük şeyler olmadı giden sis farı olsun yeterki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde tam lastiğe 200 metre falan sıkmaya başlamışızki 2 den 3 e çektim tam sıkışmaya başladı derken bi şamata koptu önden arkya zaten en fazla lastiği lastiğime denk getirebildim tampon falan çıkmış sis farım kırılmış temennimiz daha büyük şeyler olmadı giden sis farı olsun yeterki
    geçmiş olsun hacım allah korumuş bunada şükür varsa yapabilecegimiz birsey söylemen yeterli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun hacım allah korumuş bunada şükür varsa yapabilecegimiz birsey söylemen yeterli
    ewv canını sağlığı

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar lafın üstüne becerebileceksen gel artık, iple bağlayamayız, ama gelirsen sonuçlarına katlanırsın, dün akşamki gibi frene basmam gaza basarım kendini kurtarması gereken sen olursun
    abi vb sahibi benim bıraz eksıklerım vardı yunusa rıca ettım bana eksıklerını gostersın ve vtecı bılen bırısı olarak bana yardımcı olsun.
    benim anlamadıgım orda orange vtecle denerken kd ben soyledım yunus bızde yanlarına gidelim cunku metın abı benı gecıyordu aracımı gormek ıstedım, sıktılar orda ustune yattı dıye bısy soylemek bence greksız burda bız bırbırımızı oldurmenın veya kırmanın veya kaza yaptırmanın pesınde degılız eglenelım dedık geldık orange frene bastı kı normal olanı yaptı onumuzde tır gıdıyordu
    saxo vb denerken kd vtec tam sagımda benım kapımdaydı ve kd vtec yanında da megan 2 emınıyetten gelıyordu metın abı gaz kesmedı yunus yoldan cıkamadı saxoyu kasıtlı sıkıstırma gibi bi dusncemız yoktu benım arabımı gecse nolur gecmese ne olur
    fv vtece gelınce 3 kere ust uste denedık en son dılovası yokusundan asagı ınerken fv nın onune gırdık ve vırjdan ve dıger uc serıttekı kamyonlardan dolayı yunusa gerek yok daha sıkmanın yolda bozuk yavas olmeyelım dedım ama yunusta soyledı kı dılovasında boyle boyle dıye nıtekım bende vıdeo cekıyordum ben bıle fv bızım tamponumuza geldıgını gormedım cunku mesutt abının farları yanmıyordu parklar la gelıyordu bız kımseye tehlıkeye atmak ıstemeyız zaten
    yunus gerektıgı kadar ozur dılemıs bende vb vtecın sahıbı olarak sıkıntı yasamıs olan arkadaslardan ozur dılerım ama sunuda soylemek ısterım trafık kalabalıktı 20 ustude yuruyen veya yurumeye calısan araba vardı yazılmıs zaten nerde cokluk orda b...luk dıye bende bundan sonra bu kadar kalabalık organızasyonlara katılmıcam az ve oz olan gruplarla denerım ben kımsenın canını tehlıkeye atmak ısteme..
    herkeze keyıflı forumlar dılerım....
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün hakan abi gidelim dedi yok abi dedim gitmeyelim 20 araba denemeye cıkılmaz 10 araba denemeye cıkılmaz en babası 4 olmalı ki ben şahsen 2-3 araba dısında cıkmam denemeye.

şimdi neden gitmediğimizi anlaamışsındır hakan abi(si-white) sana demiştim olayda cıkar diye

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün hakan abi gidelim dedi yok abi dedim gitmeyelim 20 araba denemeye cıkılmaz 10 araba denemeye cıkılmaz en babası 4 olmalı ki ben şahsen 2-3 araba dısında cıkmam denemeye.

şimdi neden gitmediğimizi anlaamışsındır hakan abi(si-white) sana demiştim olayda cıkar diye
    kanka bıleydım cagırırdım senı dun aksam bız mını cooper um 106 bıde ben cıktık sıktık

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur tekmiydi onu anımsayamadım ama MAŞALLAHI var sağlam gidiyordu ve geçiyordu
    yok Metin abi 75 kilolardan 2 kişiydik.. Maşallah KD'ye gerçekten birgün şöyle sonuna kadar denemek isterim sonlarda süprise yapabilir KD ama 210'da aracım bitiyor benim..
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi vb sahibi benim bıraz eksıklerım vardı yunusa rıca ettım bana eksıklerını gostersın ve vtecı bılen bırısı olarak bana yardımcı olsun.
    benim anlamadıgım orda orange vtecle denerken kd ben soyledım yunus bızde yanlarına gidelim cunku metın abı benı gecıyordu aracımı gormek ıstedım, sıktılar orda ustune yattı dıye bısy soylemek bence greksız burda bız bırbırımızı oldurmenın veya kırmanın veya kaza yaptırmanın pesınde degılız eglenelım dedık geldık orange frene bastı kı normal olanı yaptı onumuzde tır gıdıyordu
    saxo vb denerken kd vtec tam sagımda benım kapımdaydı ve kd vtec yanında da megan 2 emınıyetten gelıyordu metın abı gaz kesmedı yunus yoldan cıkamadı saxoyu kasıtlı sıkıstırma gibi bi dusncemız yoktu benım arabımı gecse nolur gecmese ne olur
    fv vtece gelınce 3 kere ust uste denedık en son dılovası yokusundan asagı ınerken fv nın onune gırdık ve vırjdan ve dıger uc serıttekı kamyonlardan dolayı yunusa gerek yok daha sıkmanın yolda bozuk yavas olmeyelım dedım ama yunusta soyledı kı dılovasında boyle boyle dıye nıtekım bende vıdeo cekıyordum ben bıle fv bızım tamponumuza geldıgını gormedım cunku mesutt abının farları yanmıyordu parklar la gelıyordu bız kımseye tehlıkeye atmak ıstemeyız zaten
    yunus gerektıgı kadar ozur dılemıs bende vb vtecın sahıbı olarak sıkıntı yasamıs olan arkadaslardan ozur dılerım ama sunuda soylemek ısterım trafık kalabalıktı 20 ustude yuruyen veya yurumeye calısan araba vardı yazılmıs zaten nerde cokluk orda b...luk dıye bende bundan sonra bu kadar kalabalık organızasyonlara katılmıcam az ve oz olan gruplarla denerım ben kımsenın canını tehlıkeye atmak ısteme..
    herkeze keyıflı forumlar dılerım....
    VB vtec i süren arkadaş rolling yapmayı %100 bilmiyor, siz arkadaşınıza güveniyorsunuz, kullanıyo şöyle vtec biliyor falan diyorsunuzda yani siz ne kadar biliyorsunuz oda şaibe taşıyor. arkadaş ne sağına ne soluna ne arkasına ne önüne bakıyor, ilk denemede facebooktaki dürtme gibi sol kapınıza hatta içeriye girecek kadar yanaşıp yanınıza geldim hemde 3 kere zorladım sadece yarım metre sağa geçmesi için ne bana baktı ne diğer yönlere kadrana saplanmış kalmıştı. kendi gözlerimle gördüm. o yarım metre orta şeritteki araba ile sizin aranıza sığacak kadar yeterli bir mesafe idi benim için 4. vitesim biterken süratimin aşağı yukarı nerelerde olduğunuda tahmin edersiniz hani. hadi dedik heyecandır olur 2. denememizde bu sefer üstüme çıktınız daha ben kapınızdayım geçememişsiniz gayet net gidiyoruz 5 e bile atamadan sol çekip üstüme çıktınız bariyerle arada kaldım. 3. denememizide video olarak koymuşsunuz zaten, ordada benim önüm açık yine ince düşündümki yanıma yanaşırsınız ve beraber geçeriz diye ancak ordada siz birşey yapmadan direk frene basınca bende devam ettim. Hayır dün gece dil ovasında uyardık, dikkat et, böyle böyle yaptın diye sanki hiç birşey denmemiş gibi dönüş yolunda daha beter işler çıktı ortaya.

herneyse konu devam ettikçe bi soğuyorum bi kızıyorum. o yüzden ben önceki gibi eğlenceli rahat sıkıntısız az riskli bir deneme beklerken dün akşamki başımıza gelenler... yani iyi olmadı daha zaten bilmediğim görmediğim adamlada denemeyeceğim kendi zevkim kendi arabam zorlamaya gerek yok 2 sonuç var ya geçersin ya geçilirsin buda zaten umrumda değil. Sizede hayırlı forumlar..

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah onur'un araca, çok güzel gidiyor, etiler'deki siyah rex gibi..
    geçti beni acı acıı
    kankaa Erhan abinin arabadan bahsediyorsun sen o aracın gideri benimkinden daha iyi durumdadır die düşünüyorum Nuri'de araç şuan maşallah o araç iyi giderli araç..

Senle istersen bu akşam tekrar çıkabiliriz fark etmez teke tek 2-2 hiç sorun değil kankaa.. arabam dünden kalma bıraktığım gibi duruyor aracım son zamanlara doğru çok şişti opete geç kaldım basa bas geldim fazla durmadık 20 dk için ordan çıktık dilovasına kadar boş durmadan sıktım dönerken aracım başladı şişmeye.. ömer'le denerken filan fark ettim araç iyice şişti ama ömer'le sağlıklı bir deneme yapacağım yine oda ister illa ki.
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet erhan abinin aracı, tay gibi gidiyordu maşallah, yanında dizel spec kalmıştık..
    a.şde bize 800 kilo 150 hp demişti, yolda hakkını verdi..
    ben çıkamam bugün umut gelirse deneyin, hatundan fırça yiyoz
    Seyyar Tayyar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)