ama fena duruo mavi dimi
Printable View
ama fena duruo mavi dimi
bu aracın iç deri döşeme tadilatını benim döşemecim yaptı komple boyandığını ve motor yapıldığını biliyorum ben fena araba değil ama son durumu nasıldır veye detaylaru nedir bilmiyorum mesala neden bukadar erken motor yapıldı gibi soru işaretleri
İzmir'de bi ara vardı kırmızı çok diri duruyordu fakat 8.40 diye görmüştüm ben onu?..
yok abi tokata hiç kırmızı 8.50 gelmedi öyle muhabbet etmiştik adamla bordo vardı bitane motoru patlaktı o hala yatıyor . beyazla kaza yaptı tamponunu falan burda yaptırdı. Beyazı sattıktan sonra ankara plaka bordo getirdi onuda sattı galiba gözükmüyor 7 8 aydır. Karavanla dolaşıyor caddede :D
ben aynı adam aldı Antalya'dan diye duydum, sonra da Ankara'ya satıldı... yanlış istihbarat da olabilir ama araç Ankara arabası değil...
Isparta Sdü kampüsünde vardı kırmızı 2, 3 yıl önce görmüştüm eğer yanlış hatırlamıyorsam.
bızdede var 850 ci sıyah ılanı falan yok satıyoruz.hatta masserattı ghıblı 2.8 t var bıtanedeD:97 mod
bi tane beyaz var seymen otoda şişlide senelerdir satılık aracda bı sıkıntı mı var acaba ?
BMWteam deki Fatih abi Fatih Ömeroğlu abi mi?
Ahmet abi iki post üstte yazan Fatih Aloğlu Teamde ki Fatih abinin ta kendisidir :D
ailemde 92 senesinden beri 850i var şuan ikinci araç 6. senesini doldurdu belkide geçmiştir 8 serisi bu güzelmiş denilip alınacak araç değil dertsiz tasasız bir otomobil değildir alıcaksanız hertürlü süprize açık olmak durumundasınız gerçekten sevip ilgi göstermek ve emek+para harcamak gerekir kendisine. biz hertürlü problemle karşılaştık yinede duruyo şuandada problemleri var zamanını bekliyo günlük kullandığınız otomobilleriniz varsa bide kapalı bi garajınız varsa ozaman alın derim bunların daha dertsiz ve modellileri 840 lardır hem daha modelli hemde motor olarak daha yeni teknoloji ve ülkemizde bolca olan bi motor. ilanlarda hep 850csi yazıyolar bizim millet inanmış bi tayfa olduğundan arabaların alayı 850ci dir 850csi 6 ileri manuel 386bg ve motorun üstünde powered by M yazar çok nadide ve özel bir otomobil ülkemizde birkaç tane var. kısacası alıcaksanız hertürlü süprize açık olun ve kenara belli bir mebla mutlaka ayırın
840 Ci - M60 B40 - 286 hp - 400 Nm ( Japan Edition 408 Nm )
840 Ci - M62 B44 - 286 hp - 440 Nm
850 Ci - M70 B50 - 300 hp - 450 Nm
850 Ci - M73 B54 - 326 hp - 490 Nm
850 CSi - S70 B56 - 381 hp - 550 nm
fatih cık dısarı