Bende burda kimlerin ağzından neler çıktığını söylemeyim istersen reşat abi bana ağzımdan çıkanlardan örnek veriyosan söylencek çok şey var neyse siz kendi dünyanızda yaşayın en güzeli :icon_tup:
Printable View
kendi rüyamızda yaşayalım diye bana söylemiyorsun umarım...
Kendi ağzından KENDİNLE ilgili herkesin ortasında söylediğin we sadece seni bağlayan bir cümle seni rahatsız mı ediyor???
Sen zaten kendine dünya kurmuşsun, bugüne kadar benim izlediğim kimle denediysen herkes seni geçmiş, ama hala atara gidere asla son wermiyorsun...
Onu geçicem Kocası kim herkes görcek dedin, adam geldi geçti seni Kocan mı oldu?
Bunu geçicem dedin geçemezsem arabayı yakacam dedin 50 kişinin içinde, o da geçti arabanı mı yaktın ya da yak arabanı mı dedik???
Sana en başından beri abi nasihati werdim, HIRS YAPMA dedim ama sen hala ayrı dünyadasın...
Ne diyeyim sana Gökhan Mirza, sen mutluysan sorun yok...
Bi de lafa bak, kimin ağzından neler çıktığını söölemeyim istersen diyorsun, SÖYLEMEZSEN ADAM DEĞİLSİN lan beni mi tehdit ediosun!!!!
seni ADAM YERİNE KOYUP yanında laf konuşan adamlara da söyle, yarın konuştuklarınızı söylemekle tehdit ederim diye istersen ki ADAMLIĞINI bilsin herkes...
Daha da bana yazacaksan Yazma, ara beni çık gel yüzüme konuş, Konuyu kirletme....
Ve böylelikle Atar lakabını gökhan'a dewredebilrim :=) Teşekkürler
Atarrrrrramazan kulaga ve agza cok daha uygun :D:D
Az sakin gencler birbirinizi boktan nedenlerle uzmeyin,
Gokhan , ibonun tic rs de ne diyosa o var baska bisey aramana gerek yok cigerim , subap polish felan yazmisin , kapaginda islem oldugu dogru ama oversize felan degil oyle cok prof islenmis bir kapak degil.Egzantrik ise hic olmadi :)